logo

10 трика как да направите полета си поносим

10 трика как да направите полета си поносим

Често пътуванията с прикачвания са по-удобни от директните

Любителите на пътуванията понякога изпитват трудности, защото често летят със самолети. Полетите често  са дълги и досадни. За да прекарате времето си във въздуха удобно, използвайте някои трикове.


1. Прехвърляния

Всички смятат, че директният полет е по-бърз и удобен, но това не винаги е така. Можете да стигнете до вашата дестинация с трансфери. Ще е по-евтино. Могат да ви предложат и безплатен релакс в хотела, докато чакате самолета си.

Това са най-хубавите градове в цяла Латинска Америка

2. Нощни полети

Ако ви предстои дълъг път, искате да летите в полупразен самолет или да купите билет евтино, изберете нощен полет. Също така по това време на деня ще можете да спите, поради което полетът няма да ви се стори толкова уморителен.


3. GPS тракер

За да не се налага да търсите багажа си около летището, вземете GPS маяк и го прикрепете към багажа. В приложението за телефон можете да проследявате къде се намира. Също така се опитайте да предадете последно куфара си, след което можете да го вземете първи.


4. Място

Полетът ще стане много по-интересен и вълнуващ, ако седнете до прозореца. Можете да наблюдавате градовете, държавите и красивите облаци, плаващи отдолу. Няма да забележите колко бързо лети времето.

5. Облекло

Винаги искате да изглеждате красиво, особено за да направите няколко селфита на борда на самолета или близо до прозорец с облаци. Но не забравяйте, че ще трябва да прекарате няколко часа не съвсем в удобно положение. Следователно анцуг е това, от което се нуждаете.


6. Близалки

По време на излитане и кацане често ушите заглъхват. Усещането не е приятно, но може да се избегне. Запасете се с близалки и се насладете на полета.

Морето в Гърция поевтиня, има и оферти на 50%

7. Възглавници

Ако искате да си отдъхнете, носете със себе си въздушна възглавница за под главата. Тя ще ви осигури комфорт и спокойствие. Главата няма да помръдне, ако се опитате да я наклоните настрани по време на сън.


8. Книга и слушалки

Книгата ще ви помогне да прекарате времето си по-интересно, защото то ще мине незабелязано, докато четете. Слушалките ще се отърват от външния шум по време на почивка. Предварително изтеглете любимите си песни на телефона си.


9. Положение на тялото

Ако полетът продължава дълго време, променяйте позицията на тялото си от време на време. В противен случай може да започнете да страдате от болка във врата и гърба.


10. Закуска

Една вкусна закуска ще ви развесели и няма да страдате от глад по време на полета. Вземете със себе си кифличка, сладкиши или кисело мляко. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай