logo

Американец разкри уникален начин за опаковане на багаж и взриви мрежата

Американец разкри уникален начин за опаковане на багаж и взриви мрежата

Необичайният начин за събиране на неща изненада потребителите на интернет, които започнаха да оставят възхитени коментари под публикацията

Американски турист разкри интересен начин за опаковане на неща в куфарa и предизвика противоречия онлайн. 

22-г. момиче отиде на пътешествие с гаджето си, вече 20 дни я няма

Потребителят на Редит с псевдоним rakufman публикува моментна снимка, показваща седем платнени торби, които съдържат елементи, сортирани по ден от седмицата.

„Жена ми е толкова организирана, че събира тоалетите си в чанти с цип за всеки ден от почивката“, подписа блогърът публикацията, която получи повече от 50,3 хиляди харесвания.

Необичайният начин за събиране на неща изненада потребителите на интернет, които започнаха да оставят възхитени коментари под публикацията.

„Това е брилянтно!“, „Определено трябва да се опиташ да опаковаш дрехите си така“, „Знаеш ли, мисля, че този лайфхак е идеален за събиране на деца“, „Толкова е страхотно! Мисля, че това би трябвало да спести време на почивката“, пишат някои.

Скандал: Мъж изнасили тийнейджърка на претъпкан плаж посред бял ден

В същото време други потребители разкритикуваха идеята на американеца.

„Честно казано, изглежда странно. Наистина ли е толкова трудно да решите на място какво да облечете ”,„ Ами ако времето или настроението се променят и искате да изберете нещо друго? ”,„ Мога да гарантирам, че поръчката ще продължи не повече от един ден ”, казаха те.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

акъл

акъл 12.02.2023 4:11

А на американецо да го светнем - ако си промениш настроението, сменяш с друг пакет и продължаваме напред (както е казал един български боксьор)......