logo

Бременна причака гаджето си на летището след почивката и стана страшно

Бременна причака гаджето си на летището след почивката и стана страшно

22-годишната девойка решила, че съвпадението ѝ е „прекалено хубаво, за да е истина“ и че те били на едно мнение за всичко

Романтична ваканция завърши като драматичен сапунен сериал за младеж, след като бременната му приятелка се появи на летището и хвърли в шок новото му гадже.

Британецът Джейсън се увъртял здраво в лъжи с няколко жени, но истината започнала малко по малко да се разкрива.

Жена отиде на круиз с гаджето и го спипа в изневяра ВИДЕО

Маделейн Джей за първи път се запознала с Джейсън в Тиндър през декември и двамата си писали съобщение в продължение на месец, след което се срещнали. 22-годишната девойка решила, че съвпадението ѝ е „прекалено хубаво, за да е истина“ и че те били на едно мнение за всичко. Дори обсъждали планове за бъдещето и създаването на деца.

Маделейн преценила, че Джейсън е подходящ за брак. Двамата любители на пътуванията си запазили почивка в Испания на 26 март, три месеца след началото на „бурния им романс“.

Когато, обаче, двойката се прибрала обратно във Великобритания, на летище „Ийст Мидландс“ ги чакала бясна бременна жена. Тя обяснила, че е приятелката на Джейсън и че до седмици трябва да роди неговото дете.

Бъдещата майка била придружавана от родителите си, които започнали „да бутат камери в лицето на Джейсън“ и да крещят на Маделейн. Цялата сцена приличала на предаване от типа на „Съдебен спор“.

По-късно бременната разкрила на Маделейн, че нейното „идеално съвпадение“ я е излъгало дори за името и възрастта си – твърдял, че е на 32, а всъщност бил на 37.

Бременната му приятелка, с която са заедно от 4 години, твърди, че до момента той ѝ е изневерил с 4 жени и че много обича да преследва по-млади жени.

Травмираната студентка открила още, че серийният кръшкач има втори син, който е пазил в тайна.

Двойка отвори куфара си за проверка на летище и всички ахнаха от почуда ВИДЕО

След драматичната сцена на летището Джейсън се опитал да се свърже с нея и се оправдал, че бременната е просто луда бивша, която го е хванала с капан с дете. Маделайн, обаче, прекратила комуникацията с него, а за бременната от летището казва само хубави думи.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай