Гол турист вилня в най-известния курорт в Тайланд ВИДЕО 18+

Гол турист вилня в най-известния курорт в Тайланд ВИДЕО 18+

Мъжът се приближил до произволна двойка и започнал да ги бие без причина, а този момент бил записан от камери на очевидци

Гол руснак изплаши туристите в най-известния курорт в Тайланд Патая. Инцидентът е станал на 7 ноември около 20 часа.

Името на заподозрения не се съобщава и в момента се чака психиатрична оценка на лудия руснак, съобщава местният Pattaya News.

Многодетен баща влезе в затвора за тормоз над туристка на живо

Полицаите и шефът им Навин Синтурат арестували голия руснак, който ругаел шумно на руски и нападал местните жители с юмруци. Полицията каза, че почти не е общувала с арестувания мъж, тъй като той не знаел или не искал да говори тайландски или английски.

Руснакът продължил да заплашва полиция, журналисти, служби за спешна помощ, минувачи и лекари, докато бил отвеждан в местна болница, за да бъде проверен за възможна употреба на наркотици или алкохол и успокоен.

Докато въпросният турист от Руската федерация тичал гол из града и крещял на минувачите, много притеснени граждани заснели препускането му из курорта и публикували кадрите в социалните мрежи. Руснакът се приближил до произволна двойка и започнал да ги бие без причина, а този момент бил записан от камери на очевидци.

След това няколко тайландци, които били наблизо, сграбчили руснака и го държали до пристигането на полицията.

Турист описа пътуването си до Тайланд: „Навсякъде има масажисти травестити“

Заподозреният вероятно ще бъде изправен пред множество обвинения. В момента се очакват резултатите от експертизата, която ще потвърди или отхвърли, че туристът е употребявал забранени упойващи вещества.

 

Коментирай