logo

Ирландец заголи задник в самолет, ще съжалява горчиво

Ирландец заголи задник в самолет, ще съжалява горчиво

Посочва се, че заподозреният многократно отказвал да носи маска, хвърлил кутийка с напитка и ударил пътник по главата

Ирландец, който отказал да носи предпазна маска по време на полет от Дъблин до Ню Йорк и разголил задните си части пред стюардесите, е застрашен от 20 години затвор, ако го осъдят за нападение. Това съобщиха от департамента по правосъдие на САЩ, цитиран от „Гардиън“.

29-годишният Шейн МакИнъри от Галуей е обвинен за това, че е предизвикал безредици на полет на Delta Airlines на 7 януари.

Студент се оказа единствения пътник на 8-часов полет и никога няма да забрави какво му се случи ВИДЕО

Той се явил пред съдия в Ню Йорк седмица по-късно и е обвинен в „умишлено нападение и заплашване на член на екипаж на полет“, според обвинението.

Посочва се, че заподозреният многократно отказвал да носи маска, хвърлил кутийка с напитка и ударил пътник по главата, а също и „си свалил панталоните и бельото и си показал задника на стюард и на пътниците“.

Говорител на съда посочи, че ако бъде осъден за криминалното деяние, МакИнърни може да получи до 20 години лишаване от свобода.

МакИнърни бил на път към Флорида, където трябвало да започне да работи във футболна школа. Той е освободен под гаранция от 20 000 долара.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай