logo

Искате почивка с грандиозно намаление? 7 причини защо да направите отсега резервация за лятото

Искате почивка с грандиозно намаление? 7 причини защо да направите отсега резервация за лятото

Има хора, които правят всичко в последния момент. Те обичат приключенията. Но има и такива, които предпочитат добрата организация. Затова и не е чудно, че туристическите агенции пуснаха вече оферти за следващото лято и то с много добри намаления.

Ето няколко причини да си организирате отпуската още отсега или пък да купите подобен, евтин пакет за пътуване.

Например, ако направите резервация точно сега, може да се сдобиете срещу 500 лева с почивка в Гърция или Турция. И това не е всичко - срещу ранната резервация предлагат и безплатно настаняване на децата. 

Други туристически агенции са ориентирани към груповите пътувания за пенсионери и също предлагат впечатляващи намаления.

"Намаленията са различни и всичко зависи от това дали става въпрос за семейство с деца, или просто мъж и жена, които могат да се възползват от някои намаления в агенциите, които стигат и до 50% от общата цена", разкриват от българска туристическа агенция.

От там коментират, че вече и в България навлизат изключително популярните по цял свят оферти за хотели само за възрастни. Идеята е туристите да си починат максимално, без да мислят за нищо друго, освен за релакс.

А ето и още седем причини защо още отсега да си купите или резервирате почивка за другото лято:

1. Туристическите агенции предлагат най-много намаления точно сега. В някои места може да се възползвате от 50% снижаване от цената, клубни хотели и безплатни аниматори, включени към конкретното пътуване. Именно тези предложения са първите, които свършват и през април, май може вече да е късно.

2. Имате най-голям избор от дестинации, хотели и атракции.

3. Цените може да са дори по-ниски, отколкото в last minute.

4. От дълго време предпочитате да почивате в компания с едни и същи приятели - точно сега е подходящият момент да организирате такова групаво пътуване. 

5. Може и да е изтъркано, но ваканция като подарък винаги е подходяща изненада за Коледа.

6. Ще платите само за резервацията - повечето туристически агенции са съгласни на този вариант и така ще дадете останалите пари преди самото пътуване. 

7. Може да получите и още подаръци - много от агенциите осигуряват намаления в цените на трансферите от летището, или пък специални изненади по време на самото пътуване. 
 

Коментирай