logo

Истина ли е това, което казват за италианските мъже

Истина ли е това, което казват за италианските мъже

В колективното женско въображение италианските мъже се появяват като секси любовници от незапомнени времена

Италианците винаги са имали славата на големи чаровници. Вярно ли е това, обаче, или е просто градски мит, създаден от стереотипи и старомодни филми?

Според проучвания, жените по цял свят фантазират за италиански мъже. Кой не би искал италиански любовник?

Все пак нека видим някои от най-известните митове за тях и дали те са верни.

5 магични места в Италия, управлявани от тайнствен народ преди римляните

Красавци и добри любовници

В колективното женско въображение италианските мъже се появяват като секси любовници от незапомнени времена. Според проучване, в наши дни жените по света считат италианците за най-добрите любовници в света, пише lifeinitaly.com.

Проучването в основано за запитване на 3000 туристи, които трябвало да дадат мнението си за „перфектната целувка“. Италианците печелят, разгромявайки историческия си съперник – французите.

Хора, които са живели в различни части на Европа и Италия, твърдят, че стереотипът за красивия италиански мъж е напълно верен. Разбира се, няма как той да важи за абсолютно всички мъже.

Ако имате желание за горещ флирт с италианец, не се колебайте, действайте. Но, когато става дума за сериозна връзка, особено ако сте претенциозни, ще ви доста трудно да откриете правилния човек. Външният вид не е достатъчен.

Флиртаджии

Италианците имат репутация на много чаровни и страшно флиртуващи. Някои жени биха казали, че на тях им е в кръвта да флиртуват постоянно и с лекота, просто защото обичат жените. Разбира се, не всички мъже са такива.

Проблемът може да дойде, ако не сте свикнали с такова отношение. Ако пристигате от страна, където мъжете не ви засипват с комплименти и сладки думи, можете да паднете в капана на италианците много лесно.

Представете си да говорите с атрактивен мъж и той постоянно да ви прави комплименти за външния вид, за характера, да докосва ръката ви и да пуска леки намеци като „Можем да направим това заедно“ или „Може да отидем там“ или „Може да го пробваме“. Това е прост психологически трик, който те използват, защото работи.

Какъв е трикът. „Ние“. Жената подсъзнателно е привлечена от идеята за „нас“, защото това предполага любов, бъдеще, стабилност, романтика, семейство и т.н. Затова лесно можем да се хванем на тези сладки думи, докато те може дори да не ги осмислят и да ги вземат насериозно. Те просто искат да ви покорят.

Има мъже, които не се колебаят да подхвърлят неща като „Ти си перфектна“, „Ти си като жената от мечтите ми“ още след първата среща. Ако искате да се предпазите или искате дългосрочна връзка, не се връзвайте на тези думи.

Флиртуването не означава, че мъжете непременно лъжат, но те много обичат да зарадват другия човек и обичат да виждат как той си пада по тях. В началото. После, ако искате да продължите да виждате италианския си любовник, по-добре да го накарате да ви преследва. Не само няколко дни, но седмици и дори месеци.

Най-добрите мъже улегват много трудно и единственият човек, който може да накара италианец да се задоми, е не сами интересен и атрактивен, но също и труден за спечелване.

Мамони – мамини синчета

Има една черта на италианските мъже, която е по-скоро неприятна. Това е тяхната неспособност да се откъснат от влиянието на майките си. Италианките са силни и властни и обикновено стават добри, но завладяващи майки.

Дами, нападайте! Това са държавите, в които живеят най-верните мъже

В наши дни, когато традиционната мъжественост се измества от по-модерни представи, майките са станали още по-влиятелни и закрилящи. Освен това за много млади хора е трудно да се реализират професионално и да си осигурят финансова стабилност. Това е една от причините хората да остават да живеят в домовете на родителите си до 30-35 години.

Ако сте се влюбили в италианец и търсите нещо сериозно, трябва да се научите как да приемате това. И най-добре е да сте в отлични отношения с италианската си свекърва!

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Италиански

Италиански 14.01.2023 14:40

Италианците имат една поговорка: ,,Много е хубаво да вярваш на някого ,но още по добре е да НЕ ВЯРВАШ!!!!!!,,