logo

Изгониха пътничка от самолет заради "оскърбителните ѝ цици", но след това.... ВИДЕО

Изгониха пътничка от самолет заради "оскърбителните ѝ цици", но след това.... ВИДЕО

Казаха ми, че пътниците може да погледнат облеклото ми и да се почувстват обидени, жалва се тя

Жена твърди, че ѝ е било отказано да се качи в самолета и е задържана на гейта, след като от персонала на летището ѝ казали, че гърдите ѝ са „неприлични, непристойни и оскърбителни“. Те настояли тя да се покрие.

Кайла Ойбанкс сама заснела как е задържана на гейта на самолета за 30 минути от член на екипажа, когато се опитала да се качи на полет на авиокомпанията Southwest Airline, съобщава „Дейли Стар“.

Жена заспа в самолет и се събуди с крясък: „Спри да ме…“

Пускайки серия от клипове в Туитър, Кайла заявява: „Здравейте всички, бях изхвърлена от полета си с Southwest Airline, защото циците ми са „неприлични, непристойни и оскърбителни“. Казаха ми, че пътниците може да погледнат облеклото ми и да се почувстват обидени“.

Кайла пусна и снимка на дрехите си – оскъдно черно бюстие и прилепнала червена пола. По думите ѝ, пилотът ѝ предложил тениска, за да може да се качи на борда.

В единия от клиповете иска от служителка на компанията да ѝ покаже правилата на авиокомпанията и заявява, че чака от 20 минути. Служителката отговаря: „Ще ви покажа правилата. Може да се наложи да ви кача на друг полет. Затваряме вратата след 3 минути, не искате ли да си облечете нещо отгоре?“.

В друго видео същата служителка вика капитана на полета да говори с Кайла. Той се опитва да разведри ситуацията: „Мразят те, защото изглеждаш добре, нали?“. Тя се съгласява да сложи тениска, но настоява да види правилата.

В крайна сметка Кайла пусна и снимка от самолета, на който вече носи синя тениска. Но признава, че по средата на полета я свалила и я върнала на капитана, когато кацнали. Тогава я посрещнали двама надзиратели, които се опитали да ѝ обяснят политиката на компанията.

„Всичко, което ми показваха, казваше: „неприлични, непристойни и оскърбителни“. Кое от трите е?“

Единият от надзирателите отговаря: „Може да е и трите“. Тогава Кайла посочва към гърдите си: „Вкъщи ли да ги оставя? Никой на самолета не каза нищо“.

 

Служителите ѝ отвърнали да се опита да се качи на друг полет на компанията, носейки същото бюстие.

От авиокомпанията коментират случката: „Нашите служители са отговорни за удобството и комфорта на всеки на борда.Стараем се да осигурим ориентирана към семейството среда и разчитаме на клиентите си да имат добра преценка и да са дискретни, когато пътуват.

Блондинка с твърде дълбока пазва изживя "пълно унижение" на американско летище СНИМКИ

По отношение на политиката ни, всяка ситуация е различна и служителите ни са отговорни за спазване на Договора за превоз, който е наличен на сайта ни. На пътничката ѝ е позволено да пътува според нейния график, а освен това се свързахме с нея директно, за да се извиним за преживяното и да я обезщетим в знак на добра воля“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дани

Дани 14.10.2020 11:29

Самолетите не са бардаци!

Мич

Мич 14.10.2020 12:08

А бе не разбрахте ли че черните искат да си правят каквото си искат.Тая търси пари от самолетната компания и ще ги получи.

123

123 07.01.2022 8:43

КОРВА и ПРОСТО П*КА