logo

Какво правят тези работници на летището? Мрежата се разцепи

Какво правят тези работници на летището? Мрежата се разцепи

Клипът е публикуван от популярния диджей Dave Winnel от Сидни, който се шегува, че „няма нищо чудно, че багажът стига толкова бавно до летището“

Служители на летище се снимаха как танцуват на терминала, а кадри, направени от страничен наблюдател, вбесиха потребителите на социалните мрежи. Случаят е от Австралия, която също както много други държави по света страда от транспортния хаос по летищата.

Клипът е публикуван от популярния диджей Dave Winnel от Сидни, който се шегува, че „няма нищо чудно, че багажът стига толкова бавно до летището“.

Прибирайки се от турне в чужбина, той забелязал служителите, които си вземали почивка от работата. Заснел ги с телефона си и пуснал кадрите в TikTok.

Пълен хаос на летищата по света - защо и докога?

Клипът предизвика противоречиви мнения в мрежата. Едни критикуват работниците, а други изтъкват, че те са просто чистачи, които едва ли имат вина за транспортния хаос в Австралия.

„Знам, че тези хора не се занимават с багажа и се радвам, че се забавляват на работа. Това е просто шега. Успокойте се всички. Много любов“, написа по-късно диджеят, след като получи вълна от реакции.

Ето някои от коментарите:

„Ах, поколението Z. Сега знаем защо имаме недостиг във всичко“.

„TikTok собственоръчно унищожи работната етика“.

Правилото 3:1, което ще направи чудеса с багажа ви за дълъг път

„Всички се радваме на TikTok, затова и го гледаме сега, но да ги снимаш, когато трябва да работиш…“

„Вече няма да се ядосвам на закъсненията“.

 

На кадрите се вижда как работници, облечени в светлоотразителни жилетки, снимат свои танцуващи колеги. Те се редуват, като общо 5 души танцуват до терминала.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай