logo

Мечтата на всеки мъж – как да се уредите с руса и стройна шведка

Мечтата на всеки мъж – как да се уредите с руса и стройна шведка

Те са много отворени за сексуалността, но не са лесни

Още от 17 век шведските жени са пионери във феминистките движения и участието им в промяната на ролите на половете и равенството продължава да е активно. В наши дни филмите, новините, книгите, а и самите шведи описват шведските жени като секси блондинки с разкрепостено мислене и активен сексуален живот.

Не само фактът, че шведите са високи, руси и красиви, прави жените толкова привлекателни. Причините са по-дълбоки и се коренят в историята на страната.

История

Още от епохата на викингите жените в Швеция са се различавали много от жените в останалите народи. Освен че били високи, руси и красиви, те имали изключителна воля и желание за незвисимост – черти, които са запазили и до днес.

Меченце, ла*но или тъпо яйце – с какви имена се наричат влюбените по света

Те можели да притежават земя и да придобиват статута на глава на домакинството, когато съпругът им бил далеч. Тогава те поемали абсолютно всичката власт и отговорност, произтичащи от тази позиция.

Още тогава, когато шведките достигали пълнолетие на 20-годишна възраст, получавали свободата да живеят независимо, можели да се развеждат и омъжват повторно, да заемат високи религиозни позиции, да стават лечители, търговци, поети и др.

„Шведският грях“

В зората на Сексуалната революция, в началото на 50-те години на 20-и век мнението на хората за традиционните ценности и за това какво се счита за добродотел и какво за грях започнало да се променя.

Идеята, че сексът е нещо, което се случва само между женени двойки с цел възпроизводство, изчезнала и съзнанието на хората се отворило за идеята, че сексът е естествена част от живота и нещо необходимо на възрастните хора, за да се чувстват доволни, здрави и полезни членове на обществото.

Американският президент Дуайт Айзенхауер се изказва неласкаво като цяло за шведското общество в реч, посочвайки, че „сблъскването на шведската младеж с греха, голотата, пиянството и самоубийствата в страната са по вина само на тяхната либерална власт и социални политики“.

Това, обаче, привлича вниманието на младите мъже в Америка. От всичко казано най-силно се запазва образа на русата търсеща забавления млада дама, която не се страхува от сексуални експерименти.

Популярните филми, книги, музика и медии започват да изобразяват жените по този начин и илюзията, наречена „шведски грях“, се запазила и до днес.

Какви в действителност са шведските момичета?

Отгледани в либерално и модерно общество, шведките са уверени, успешни и независими. Те не са прекалено романтични, както повечето западняци, затова и страната има един от най-високите проценти на необвързани хора в Европа.

"Най-красивият престъпник" заряза жена си заради милиардерска щерка, но...

Това също води и до голям брой съжителстващи двойки и партньорства на семейни начала и по-нисък брой бракове. Имайки предвид това, излизането по срещи в Швеция няма за цел сериозни връзки. Смисълът е да се наслаждавате на живота и да се забвлявате.

Други народи погрешно определят шведите като много сексуални, но това не е така. Те са много отворени за сексуалността, но не са лесни. Пример за това е фактът, че шведките почти никога не гледат порно, което, за разлика от секса, не се разглежда като нещо естествено.

Дори и сексът да е неангажиращ, веднъж започнали да излизат редовно по срещи, шведските жени приемат, че не трябва да имате други партньори, дори и да не сте провели „разговора“ по темата за верността.

По отношение на външния вид те обикновено са с повече извивки, отколкото очакват чужденците от филмите. Когато пробвате уникалната шведска кухня, ще разберете защо.

Въпреки че много от тях са руси, в населението на Швеция има много етнически групи.

Шведите са горди хора и, за да можете да излизате с някой от тях, трябва да показвате интерес и уважение към родината им.

Какво тряба да знаете, за да флиртувате с шведки?

Тъй като всички жени са различни, няма една-единствена формула как да спечелите симпатиите им. Но е хубаво да опознаете общото и средностатистическо мислене на хората поне за начало.

- когато се срещате за уговорка, започвайте всяка среща с шведка с прегръдка. Това е традиция;

- никога не канете момиче „на среща“ с вас. Това е твърде официално. По-добре я поканете на „фика“, което е всъщност да се разходжате заедно и да се опознаете. Боулинг, кафе или някакво събитие – всичко става. Запазете роматичните срещи и вечери за момента, когато нещата станат по-сериозни;

- тя вероятно е феминистка. Оставете всичките си погрешни разбирания за това какво жената може и не може да прави и открийте истинския ѝ потенциал;

- идвайки от една от най-проспериращите държави в света, тя вероятно има добра работа и е горда, че се издържа сама, което също така означава, че не излиза с отрепки;

- въпреки че е много вероятно тя да се държи твърде официално, тя няма да е твърде емоционална или безразсъдно да се впуска в любовни обяснения. Не очаквайте процесът със срещите да бъде прибързан и да върви към връзка. Тя е тук, за да се забавлява;

- тя не е срамежлива, значи и вие не трябва да бъдете. Ако я харесвате, отидете и говорете с нея. Ако тя ви забележи първа, ще направи същото;

- не превключвайте към целувки и интимности след първоначалните „прегръдки за фика“, освен ако тя ясно не показва, че е развила чувства към вас. Това е твърде лигаво за една шведка;

- при шведите не е прието само един човек да плаща на срещи, така че бъдете готови да си делите сметката;

Как да свалим тези красиви и недостъпни виетнамки

- въпреки че тя може да бъде твърде горда, за да го приеме, изпъкнете сред студените шведски мъже като ѝ държите вратата, дърпате ѝ стола, носите ѝ цветя. Ако, обаче, предложите да платите сметката, и тя откаже, „не“ означава „не“.

- покажете ѝ, че обичате Швеция колкото нея. Питайте я за съвет кое шведско ястие да изберете или я разпитайте къде и как е прекарала лятото.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай