logo

Нов авангарден начин за използване на възглавничката за пътуване

Нов авангарден начин за използване на възглавничката за пътуване

Аманда Уудс, пътуваща журналистка, разкрива, че с времето е установила, че хората обикновено използват този аксесоар погрешно

Едва ли всеки път, когато пътувате, се сещате да вземете възглавница с U-образна със себе си. Може би защото тя изглежда неудобно, особено за пренасяне.

Аманда Уудс, пътуваща журналистка от The Point разкрива, че с времето е установила, че хората обикновено използват този аксесоар погрешно. Тя предлага съвсем нов начин как той да бъде прилаган правилно.

Как да се подготвите за пътешествие в период на епидемия 

Въпреки че производителите в рекламите и в своите инструкции за употреба препоръчват възглавницата да се постави под задната част на главата, Аманда смята, че е по-удобно тя да се обърне наобратно.

По този начин брадичката получава опора, а се отнема натоварването от шията.

Журналистката изпробвала теорията си по време на полет. Разбира се, някои от пътниците веднага започнали да я гледат странно. Но тя си сложила маска на очите, тапите в очите и се отдала на сладък сън.

По време на полета Аманда наняколко пъти се будила заради турбуленция, но на нея ѝ било достатъчно комфортно и отново заспала.

В някои моменти от пътуването, например когато гледате филм или ядете, носенето на възглавница в тази позиция е неудобно. Тогава можете да я свалите и поставите под гърба си.

Кой е най-неподходящият ден да тръгнете на почивка

Аманда посочва, че все още не вижда други хора да са започнали да използват аксеасоара по този удобен начин, но вярва, че хората ще изпробват новия метод и ще го оценят.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

КККККК

КККККК 18.03.2020 19:13

всичко ми стана ясно, само едно не разбрах - как така си е сложила "тапите в очите и се отдала на сладък сън." и какво е станало след това!!

така си слагам възглавничката под

така си слагам възглавничката под 19.03.2020 17:05

грездея , че ми пада !

Aman ninem

Aman ninem 20.03.2020 0:47

Гениално! Сензация! Трябва да го дават по новините. Дееба мама ви загубена за какви простотии пишете. Вземете напуснете, че заради вас журналистиката вече е по-ниша и гнусна от това да събираш боклука

mimo

mimo 20.03.2020 8:12

Тя е за предпазване от камшичен удар отзад при шофиране . Както ни учи може само в къщи или в самолет .

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 20.03.2020 13:02

http://coronavirus.eti.pw