logo

Озверели майка и дъщеря натикаха пилот в кабината и му причиниха нещо ужасно

Озверели майка и дъщеря натикаха пилот в кабината и му причиниха нещо ужасно

Въпреки усилията на екипажа, тримата не могли да бъдат разтървани докато не пристигнала полицията

Майка и дъщеря нападнаха пилот, след като го натикаха в неговата пилотска кабина и го нахапаха. Спорът възникнал заради количка на летището, съобщава „Дейли Мейл“.

Инцидентът се е разиграл на 2 май миналата година на полет на Swiss Air от Цюрих за Лондон. Сега двете жени бяха изправени пред съда.

Пътник си свърши една дребна мъжка работа в самолета и стана страшно

Преди самолетът да излети от Швейцария 23-годишната Хенриета Митаиаре влязла в спор със служители на летището, след като те ѝ казали, че количката на 3-годишното ѝ дете не може да влезе в багажното.

Младата жена и 53-годишната ѝ майка трябвало да се примият с това, че не могат да задържат количката и че трябвало да се качат на борда без нея.

Но когато кацнали в Лондон Митиаире настояла да разбере имената на жените, с които разговаряла преди излитането, за да може да се оплаче от тях.

Когато капитанът Гуидо Кил се намесил, за да каже, че те биха могли да използват неговото име, тя му казала, че той няма нищо общо и го изблъскала в пилотската кабина.

Последвал физически сблъсък, при който младата жена го ухапала по ръката, а майка ѝ го ухапала по пръста, стана ясно в съда.

Двете са обвинени в нападение и побой, но отричат обвиненията.

Митиаире заявила, че ѝ било твърде скъпо да вземе количката в багажното и се карала със служителките докато накрая ѝ се наложило да се примири. След намесата на капитал Кил, двамата били видени от свидетели да се боричкат на пода на кабината. Майка ѝ пък минала покрай служител от екипажа и се разкрещяла „махни се от бебето ми.

Тайната на Меган Маркъл за спасение от коронавируса по време на полет

Когато Робъртс стигнала до дъщеря си, тя продължила да крещи и ритнала капитана, който бил на земята. Митиаире размахвала телефона си и заплашвала, че ще излъчи случващото се във Фейсбук. Въпреки усилията на екипажа, тримата не могли да бъдат разтървани докато не пристигнала полицията.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

филанкиши

филанкиши 10.03.2020 18:39

ТАКА Е СЪС СМРАДЛИВИТЕ НЕГЪРКИ!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 12.03.2020 5:56

http://coronavirus.eti.pw

Mrasni negri

Mrasni negri 12.03.2020 5:57

Vsi4ki negri na sapun