logo

По кое време е най добре да сте в Анталия, Крит, Кайро или Барселона

По кое време е най добре да сте в Анталия, Крит, Кайро или Барселона

Почти целият октомври според експертите трябва да бъде прекаран в Австралия

Експерти са разработили пътна карта по седмици на маршрутите, която позволява на пътешествениците да прекарат всичките 52 седмици при температура от + 20 до + 24 градуса. Съгласно картата 23 септември е най-добре да се прекара в Пекин.

Следващата седмица трябва да се разгледа Великата китайска стена. След още седмица съветът е да сте в Япония и да се запознаете с особеностите на Токио и неговата кухня.

Не правете тези 12 грешки преди полет и ще си спестите много драми

Почти целият октомври според експертите трябва да бъде прекаран в Австралия. Тук седмичното разписание е следното - лозята на долината Бароса и ботаническите градини на Аделаида, след това Пърт и Сидни.

В края на октомври е хубаво туристите да са вече в Калифорния. Що се отнася до по-посещаваните от българите дестинации, то на 19 февруари според експертите трябва да сте на Канарските острови в Испания, след седмица полет до Мароко.

Посещението на Кайро трябва да е планирано за средата на март, след това трябва да се отправите към Израел.

Идеалното време за посещение на Анталия е втората половина на април. Април е подходящ и за посещение на остров Крит след което да се отправите към сицилианския град Катаня. За посещение на Неапол подходящи дати са от 7 до 14 май, хърватския Сплит от 14 до 21 май, а Барселона от 28 май до 4 юни.

Туристи разкриха кои страни са били най-голямото разочарование за тях

В юнската част на маршрута е включен френският град Бордо, а също и Женева и Берлин. Юли е месецът за посещение на Африка - по-точно Кения, Замбия, Зимбабве и ЮАР.

Август е идеален да отидете в Азия - маршрутът по седмици за месеца включва Индия, Бутан и руската Бурятия.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай