logo

Пътуване с класа! Тази дама подлуди всички в мрежата (СНИМКИ)

Пътуване с класа! Тази дама подлуди всички в мрежата (СНИМКИ)

За нула време снимката събира близо 80 000 харесвания

В последните няколко дни всички в Туитър говорят за една снимка, направена в лондонското метро. Според тях дамата, заснета от случаен човек във влака, е истински пример за класа и... пълен непукизъм.

Снимката е публикувана от Марк Локе от Шотландия, който пътувал по северната линия на метрото. Той пръв се прекланя пред изумителното излъчване и класа на дамата.

Нюйоркчанка обясни защо Тайван има най-доброто метро на света

За нула време снимката събира близо 80 000 харесвания и над 1000 коментара.

На нея се вижда руса жена на средна възраст, седяща абсолютно спокойно в метрото. По-интересното е, че държи в едната си ръка чаша за вино, в която си е наляла розов джин с тоник. В другата ѝ ръка се вижда кутийката, от която си е сипала.

„Към дамата, пиеща розов джин и тоник от чаша на северната линия, приветствам те. Класно“, пише Локе. Мнозина споделят възхищението му към абсолютния непукизъм на жената и я наричат „богиня“, „кралица“ и „герой“.

5 напитки, които лекарите съветват да откажем

И макар някой да се възмущават от не толкова класния ѝ аутфит – „джапанки с камъчета и ЧОРАПИ!!!“ Локе яростно я защитава: „Нормалните правила не важат за дамата с розовия джин от метрото. Тя нито търси нито има нужда от одобрение. Друга лига“.

„На колене, смъртни! Почитание, почитание към краката с чорапи и джапанки с камъчета“, продължава той.

След като жената се превърна в истинска интернет звезда, мнозина успяха да я заснемат отново. Един дори твърди, че тя му дала от своя розов джин с тоник. Друг я заснел отново с чаша, но с доста по-тъмна течност.

Дни по-късно тя е заснета отново в метрото с неизменната винена чаша, но напитката този път е бледа. Жената отново е с тъмни очила и мъкне две големи торби, откъдето вероятно вади питиетата.

 

Да, наистина в Япония работят толкова много, че заспиват по улиците (СНИМКИ/ВИДЕО)

В обществения транспорт на Лондон, включително и в метрото, е забранено пиенето на алкохол. Забранено е и отварянето на всякакви съдове с алкохол като кутийки и бутилки.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай