logo

Рускиня разкри как се получават безплатни екстри в турските хотели

Рускиня разкри как се получават безплатни екстри в турските хотели

Според момичето всеки гост може да получи шикозно посрещане в хотела

Руска туристка, която често пътува до Турция, посочи няколко начина да получите безплатноиомплименти от хотела при настаняване. Тя разказа за това в личния си блог.

Трагедия: Мълния уби тийнейджър на популярен плаж и рани други шестима

Според момичето всеки гост може да получи шикозно посрещане в хотела. За това е необходимо предварително да се предупреди туристическият агент, че служителите трябва да подготвят „комплект за добре дошли“ при настаняване.

„Всички туристически агенти и за всички туристи могат да организират това без никакви проблеми. Просто трябва да попитате за това предварително“, каза рускинята.

Също така, тя съветва да информирате персонала на хотела при настаняване за всяко значимо събитие (например годишнина от сватбата или рожден ден) и да поискате да организирате „романтична изненада в стаята“. Освен това, според опита на туристката, персоналът на хотела рядко отказва искане за безплатна вечеря в а-ла -карт ресторант по случай празник.

Странна 18+ поза на рускиня на плажа разгневи потребителите в мрежата

„Ако имате достатъчен брой последователи в Instagram, редовно отбелязвайки хотела в публикациите си, можете също да получите неочакван комплимент от хотела в стаята си“, споделя рускинята.

Освен всичко друго, туристката обърна внимание на факта, че много петзвездни хотели в Турция имат специална програма за лоялност за редовни клиенти. Така че, връщайки се отново в хотела, пътниците могат да разчитат не само на шикозно посрещане, но и на други привилегии.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Man

Man 13.10.2021 18:00

Stupid!!!!