logo

Самолетен терминал, зоопарк, музей на автомобилите в един имот...

Самолетен терминал, зоопарк, музей на автомобилите в един имот...

Разгледайте това невероятно ранчо близо до Лас Вегас на стойност 25 милиона евро

Тези, които търсят имот с много пространство и уникални характеристики, и в същото време имат милиони в банковите си сметки, сега имат възможността да притежават нещо наистина специално.

Това е ранчо "Casa de Shenandoah", което се намира извън Лас Вегас и струва 25 милиона долара. Този имот някога е принадлежал на американския актьор и певец Уейн Нютън и е украсен с редица интересни елементи.

Основната вила разполага с 3 спални и 7 бани, а част от имота има 7 допълнителни места за настаняване. Стълбите в основната вила са направени в комбинация от бяло и злато, подът е от мрамор, а всичко това заедно допринася за естетиката, характерна за Вегас.

6 държави, в които няма McDonald's

Част от имота е дори терминалът, който позволява достъп на самолети до самата вила.

Имотът разполага и с музей на автомобили с до 100 експонирани превозни средства, както и обор за коне. Освен това има зоопарк, който някога е бил дом на много екзотични животни. Новият собственик на имота ще получи и игрална зала, както и тенис корт.

Запознайте се със страната, чието знаме единствено в света няма червено, синьо или бяло

Пред вилата има красив плувен басейн, а новият собственик ще има възможност да се наслади на просторните тревни площи и да се разхожда край езерото.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай