logo

Ще ви падне шапката! Гимнастичка показа изумителна гъвкавост на седалките на самолет във въздуха (ВИДЕО)

Ще ви падне шапката! Гимнастичка показа изумителна гъвкавост на седалките на самолет във въздуха (ВИДЕО)

Седенето в икономичните полети може да е доста неудобно преживяване, но една гимнастичка показа уникален начин да се избегнат схващанията и некомфортните пози на тялото. 26-годишната Стефани Милингер от Австрия шашна последователите си в Инстаграм, споделяйки видеоклип от нейно изпълнение от борда на самолет по време на полет, съобщава „Дейли Мейл“.

Клипът започва с това как тя стои стъпила върху седалката на самолета. След това започва да навежда тялото си силно назад – толкова, че докосва задната част на краката си с глава.

Български експерт обяснява: Какви права имаме при пътуване със самолет в ЕС

След това тя извива тялото си толкова много, че пъха глава между краката си. Накрая застава по гърди върху седалката, а краката ѝ висят от двете страни на раменете. Успява дори да си закопчае колана.

Докато много хора получават съвет да се разходят за малко по пътеката в самолета, за да подобрят кръвообращението към краката си, Стефани има други идеи. „Ето, това е един добър начин да се разтегнете направо на седалката“, пише неин последовател.

Гимнастичката пътувала към Полша, когато решила да направи странното упражнение високо във въздуха.

Крадци се вмъкнаха в кола, но няма да повярвате защо не я откраднаха, ами се отказаха и избягаха (ВИДЕО)

Да, наистина в Япония работят толкова много, че заспиват по улиците (СНИМКИ/ВИДЕО)

Клипът, гледан над 270 000 пъти, остави мнозина силно впечатлени. „Истинското значение на гъвкавостта“, написа почитател. „Впечатлен съм, а тя е изумителна“, добави друг.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай