logo

Стюард призна какви номера върти на пътниците, които му лазят по нервите

Стюард призна какви номера върти на пътниците, които му лазят по нервите

Не подозирате защо трябва да се въздържате да говорите със салонните служители, когато те сякаш се разхождат по пътеката безцелно

Стюард разкри какви неща причинява на пътници в самолета, които не харесва. Някои от тях са откровено гнусни.

Бившият салонен служител Джеймс каза, че едно от нещата, които правел, е да се преструва, че държи пълно пликче за повръщане. Това му осигурявало известно спокойствие.

„Всеки път, когато минавах от единия край на самолета до другия, за да си изям обяда, някой винаги ме викаше за нещо“, оплака се той пред австралийското радио KIIS FM.

Стюарди разкриха какви ужасяващи неща се прекарват със самолети, без да знаят пътниците

„Затова слагах кутийка от кола в торбичка за повръщане, слагах си гумена ръкавица и минавах през салона, за да изглежда така, сякаш държа повръщано. Никой не искаше нищо от мен“, сподели той.

И това не бил единственият му номер. Често той лъжел пътниците, ще се върне, за да им помогне.

„Ако стюард някога ви каже: „Сега се връщам“, значи не ви харесва“, обяснява той.

Но разбира се, има и друга причина, поради която да се въздържате да говорите със стюардите, когато те сякаш се разхождат по пътеката безцелно. Най-вероятно те пускат една дълга пръдня.

По време на полет всеки стюард избягва да си пусне газовете в малкото коридорче, където прекарват по-голямата част от времето си. За да пощадят деликатните носове на колегите си, те изпускат въздуха из салона, особено около пътници, които не харесват.

За целта те ходят бавно напред-назад в салона, преструвайки се, че правят разни проверки на самолета, като например да погледнат дали горните отделения за багаж са добре затворени и дали пътниците са настанени.

Тази практика е толкова честа сред стюардите, че те си имат специална дума за това – „пръскане на посевите“ (crop-dusting).

Друга стюардеса разкри какви напитки сервира на пътниците, които не харесва. Ако забележите, че в коктейла ви има твърде много лед, значи сте в списъка с неприятните типове.

Стюардеса разказа какво е забранено в професията й

„Вземам чаша и я пълня с лед, а когато трябва да сипя безалкохолно или сок, слагам около две лъжици“, обясни Шон Катлийн в интервю за Yahoo. По думите ѝ, това е коктейл „специалитет за задници“ и според нея други нейни колеги също го приготвят.

А напитката, която никога не бива да си поръчвате, ако не искате да нервирате стюардите, е диетична кола.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

prosto

prosto 10.03.2022 12:28

serwitiori заври си самолета в гьза

Стюардеса простакеса

Стюардеса простакеса 15.06.2022 23:19

Ами нали за това и се плаща,да бъде любезна с пътниците!! Който не иска да работи да си ходи в къщи! Значи ние пътниците трябва да се съобразяваме с тях?????