logo

Стюардеса разкри как да ни настанят в първа класа без доплащане

Стюардеса разкри как да ни настанят в първа класа без доплащане

Сиера  разказа за това във видеоклип в профила си в TikTok

Стюардесата на American Airlines Сиера Мист стана известна в социалните мрежи с разказите си за професията си.

Днес тя разкри три начина как да получите място безплатно в първата класа на самолета. Сиера  разказа за това във видеоклип в профила си в TikTok.

22-г. момиче отиде на пътешествие с гаджето си, вече 20 дни я няма

По този начин тези, които резервират места на последния ред, имат най-голям шанс да постигнат надграждане в клас комфорт.

„Повечето самолети имат тежка опашка, така че ако полетът не е пълен, стюардесите понякога трябва да прехвърлят пътници, за да балансират теглото“, обясни тя, като отбеляза, че в такива ситуации, като правило, тези, които седят на задните редове, се преместват в началото на самолета. 

Мист каза още, че понякога е достатъчно туристите да подарят на членовете на екипажа шоколад по време на качването, за да получат възможност да подобрят класа на обслужване.

Скандал: Мъж изнасили тийнейджърка на претъпкан плаж посред бял ден

„Нямате представа какви чудеса можем да направим, ако ни почерпят с кафе или торба сладкиши по време на дълги полети, когато дори нямаме време за ядене“, каза тя.

Освен това стюардесата каза, че пътниците могат директно да поискат преместване в първа класа, ако за техния полет са резервирани повече места, отколкото има в самолета.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

чироза

чироза 25.06.2022 14:03

"по време на дългия полет,когато няма дори време за ядене".Не съм чул и видял пътник да черпи стюардеса с кафе.Изоставам значи!

Финландците

Финландците 25.06.2022 23:38

Е си ходят у финландия

Иска

Иска 26.06.2022 1:19

И се ама няма кой