logo

Суперяхта на Роман Абрамович се разби в пристанище, а тези две жени шашнаха мрежата ВИДЕО

Суперяхта на Роман Абрамович се разби в пристанище, а тези две жени шашнаха мрежата ВИДЕО

Предполага се, че причината за инцидента със съда е силен насрещен вятър, който го отклонил на дясно и той ударила моста

Кадри от разбиването на 86-метрова яхта в мост в залива Симпсън на остров Свети Мартин бяха разпространени в мрежата и събраха милиони гледания.

Причината е не само зрелищната гледка на това как впечатляващият съд се удря в съоръжението, но и с реакцията на две жени, които веднаха привлякоха вниманието на потребителите.

Докато повечето наблюдатели на инцидента се разбягват панически, когато яхтата отнася част от съоржението, въпросните две жени, които пият вино и са оставили чашите си на парапета на платформата, не помръдват от мястото си.

Кой курорт е „турският Сен Тропе“ и как слага в малкия си джоб Бали и Миконос

Въпреки че са опръскани от вода, а яхтата спира на сантиметри от лицата им, нищо не е в състояние да ги спре да се наслаждават на напитката си и на карибското слънце.

 

Сцената предизвика буря от коментари в социалните мрежи, съобщава "Дейли Мейл".

Някои коментиращи се шегуват, че нищо на света не може да накара тези две жени да се откажат от кубавите места в заведението на платформата.

Друг посочва, че целта му за 2020 година е да постигне нивото на спокойствие на тези две дами.

Предполага се, че причината за инцидента със суперяхтата е силен насрещен вятър, който я отклонил на дясно и тя ударила моста.

За щастие няма ранени, а мостът работи без проблеми.

Рибари видяха призрачна яхта в океана, а вътре се натъкнаха на зловеща находка (СНИМКА 18+)

Яхтата, носеща името Ecstasea, е изработена по поръчка за руския милиардер Роман Абрамович през 2004 година. Построена е от холандски компании, известни с изработкатас и на поръчкови суперяхти.

През 2009 година Абрамович продал съда на престолонаследника на Дубай Мохамед бин Зайед ал Наян за 120 млн. долара. Шейх Мохамед пък я продал на корабния магнат Алшаир Фаяз през 2014 година.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай