logo

Топ дестинации в Европа, които да посетите преди 30

Топ дестинации в Европа, които да посетите преди 30

Не е изненадващо, че много млади идват в Берлин, за да получат вдъхновение

Човек може да пътува цял живот, но има няколко дестинации в света, които са особено привлекателни, ако сте под 30 години, пише profit.bg.

 

Американски турист изнасили дете и масажистка в Тайланд

И въпреки ограниченията, които настоящата ситуация налага, е добре да знаете кои са те.

Берлин, Германия

Повечето хора смятат града за мястото, което носи историята на страната. Истината е, че освен това Берлин е и още нещо преди всичко друго: място на тенденциите. Тук месеци предварително хората слушат и носят това, което по-късно ще бъде модерно в цяла Германия.

Така че не е изненадващо, че толкова много млади идват в Берлин, за да получат вдъхновение. И още нещо, което можете да правите особено добре в Берлин: да празнувате.

Барселона, Испания

Никой друг испански град не очарова младите хора така както Барселона. Нищо чудно - той съчетава почти всичко, което бихте могли да си пожелаете на млади години: парти, средиземноморска гостоприемност и отворени хора. Освен това Барселона е цветна и нестандартна по всякакъв начин, било то по отношение на архитектура или музика.

Прага, Чехия

Столицата на Чехия е известна със своите забележителности, както и със своите партита и не на последно място - с отличната бира. Цените са достъпни дори за най-малкия бюджет, което прави Прага идеалната дестинация за млади пътуващи.

Майорка и Ибиса, Испания

Да, Балеарските острови също са места, които трябва да се видят преди да навършите 30. И макар че те не могат да избягат от типа „семейна ваканция“, си заслужават. И двете предлагат перфектен микс от плаж и купон.

Шок! Жена прави орална любов в полет на RyanAir ВИДЕО 18+

Лагос, Португалия

Бели къщи, тесни улички, много барове и млади хора - Лагос, с вековната си история, е популярна дестинация. Въпреки че през лятото може да е пренаселено, от април до юни и след средата на септември ще намерите чудесни условия за плаж и пъстър нощен живот.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Тити

Тити 28.02.2023 12:39

С подкрепата на Блиц съм готов, когато кажете