logo

Турист в инвалидна количка отиде на турско летище и мрежата го попиля ВИДЕО

Турист в инвалидна количка отиде на турско летище и мрежата го попиля ВИДЕО

На кадрите се вижда как си събува обувката и чорапа преди да бъде превозен през пунктовете за проверка

Британски турист беше буквално разкъсан в мрежата заради това, че се е престорил на ранен, за да може да избегне двучасвото редене на опашка на летище в Турция. 28-годишният Уолф Дженкинс сам се снима как се придвижва на терминала с инвалидна количка и пусна клипа в TikTok, където събра над милион гледания.

В обяснението за кадрите той пише: „Инсценирах ранен крак, за да мина по-бързо през охраната и в самолета“.

Доволен от хрумването си, той споделя, че е измислил този начин да мине през охраната, защото опашката била до вратата и „знаехме, че ще си изпуснем полета“.

Британски турист направи голяма беля! Вдигна боен самолет, кучета и сапьори ВИДЕО

Уолф, който е студент, се прибирал от Бодрум в Бристол – неговия роден град, съобщава news.com.au.

Той обяснява: „Бих казал около два часа чакане да минеш и да се чекираш, минимум. Опашката извън летището, беше ненормално, не го очаквах изобщо. Видях хора в инвалидни колички да минават, затова моят приятел остана да чака на опашката, а аз излязох навън и си събух обивката и чорапа. След това закуцуках към вратата и човек от персонала ме попита дали имам нужда от помощ. Аз казах, че съм си изкълчил крака в хотела точно преди да се кача в таксито“.

„След това бях прекаран през охраната и към гишето за чекиране незабавно и ме попитаха дали имам формуляр, че мога да пътувам, но аз им казах, че инцидентът се е случил току-що и ако трябва, ще ходя. Но те казаха да не се тревожа и ме пуснаха“, добавя той.

В едноминутния клип Уолф пише: „Удивително е какво може да се постигне със събуването на един чорап“. На кадрите се вижда как си събува обувката и чорапа преди да бъде превозен през пунктовете за проверка от служители на летището.

„Извинете ме, толкова много болка“, казва той зад кадър. Британецът дори успява да мине през опашка, която е само за инвалидни колички, със своите приятели, които се кикотят около нерго. Накрая Уолф благодари на служителя от летището.

Туристка разкри какво не трябва да взимаме на почивка в Турция

Очевидно екстрите от фалшивото нараняване не спират до тук, тъй като перосналът дава на него и на приятелите му целия ред от шест седалки само за тях.

Когато пристига на летището в Бристол, Уолф си обува чорапа и става от инвалидния стол смеейки се.

 

@wolfjenko Amazing what taking one sock off can achieve ️ #holiday #wheelchair #vip #foryoupage #foryou #prank #funny #fypシ ♬ original sound - WolfJenko

Клипът полуи изключително противоречиви реакции в мрежата. Някои хвалят Уолф, че е постъпил хитро и дори казват, че ще пробват и те този номер. Други, обаче, са възмутени: „Това не е смешно, някои от нас наистина имат нужда от това“.

„Ново дъно“, пише в коментар под видеото.

 

Коментирай

кскскскс

кскскскс 08.07.2022 11:38

по същата причина стават и катастрофи по пътищата. за такива боклуци трябва да има съответната кофа.

мръшляк

мръшляк 10.07.2022 3:27

Даа! Някои се нуждаят от тази услуги и съответно достойно обслужване, а не такива боклуци да се гаврят с добротата в обществото!

Без отговор

Без отговор 10.07.2022 4:05

Британец, татуиран, нагъл, пие алкохол, нищо ново, под слънцето, и у нас, има такива, кой е дал примера, се пита?