logo

В тези 4 страни „ол инклузивът“ е феноменален

В тези 4 страни „ол инклузивът“ е феноменален

Разбира се, "ол ​​инклузив" не е само денонощна храна и напитки, но "ол инклузивът" в хотелите все още се оценява преди всичко по това, което е имало за закуска, обяд и вечеря, както и между тях. Особено между тях.

4. Доминиканска република

Доминиканската република може лесно да се превърне в една от онези страни, чиито all inclusive ще бъдат запомнени като олицетворение на гастрономически рай на Земята. Разбира се, в зависимост от правилния избор на хотел. В този случай можете да разчитате на разнообразие от морски дарове, риба, меса на скара, сладкиши и, разбира се, алкохол: ром, коктейли и др.

Освен това туристите отбелязват, че Доминиканската република не е Обединените арабски емирства, където могат да ограничат количеството алкохол на човек, тук коктейлите са „по три чаши в една ръка“. Освен това винаги има лакомства за деца – сладолед и плодове.

Туристи кацнаха в грешната държава поради небрежност, съдят авиокомпанията

3. Египет

Египетският "ол инклузив" понякога прилича на руска рулетка, защото дори в популярната петзвездната храната може да бъде оценена като кръгла нула. Но като цяло Египет все още остава в топ дестинациите за тези, които обичат вкусната и разнообразна храна на почивка.

Египетските хотели се възползват от факта, че обикновено имат много ресторанти, заведения за хранене и барове на своите територии, така че храната винаги е в изобилие. Освен това обичат да организират тематични гастрономически вечери и кулинарни шоу програми за гостите, редовно глезят почиващите със суши и месо на скара. Но алкохолът обаче често не е с най-добро качество.

В Египет също се препоръчва да вземете all inclusive, защото няма нужда да излизате извън територията на хотелите в много курорти (а на някои места дори не се препоръчва).

2. Малдивите

Малдивският ол инклузив не радва почиващите само с една точка - много високи цени. Но ако парите не са проблем, то за любителите на добрата храна и особено напитките това е истинска находка. Местните хотели сърдечно зареждат гостите си с висококачествени и много пресни морски дарове, плодове, салати и висококачествен алкохол. Наистина, първокласните напитки не са включени в all inclusive, но има специални програми за тях като Premium All Inclusive.

Снимка на усмихнати гаджета пред Аушвиц разгневи мрежата

Ол инклузив функцията на Малдивите е голям избор от опции, позволяващи на туриста сам да избере какво да включи и какво не. И така, програмата Soft All Inclusive дава възможност да премахнете алкохола от менюто, а програмата Dine Around включва посещение на ресторантите на курортния хотел.

1. Турция

И, разбира се, къде в този мини ревю без Турция ? Местните пет звезди остават един от стандартите по отношение на храната по системата „ол инклузив”. Въпреки че тук, както и в Египет, е по-добре да погледнете към Ultra All Inclusive. В този случай, освен бюфет за закуска, обяд и вечеря, ще се предлага денонощно вносен алкохол, както и безплатен достъп до ресторанти на място.

За много семейства с деца турските ол инклузив хотели са любимо място за почивка. По-специално, защото местните заведения следват европейския кулинарен стил без много подправки и се стараят да не забравят любимите ястия на малките гости: бургери, пържени картофи, пица.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Митака

Митака 20.02.2022 11:19

Качеството на ОЛ ИНКЛУЗИВ-а не зависи от държавата,а от хотелския мениджмънт. А за Египет и Турция имам доста сериозни резерви.

Гошо   от  Гюешево

Гошо от Гюешево 12.05.2022 0:26

Не ми ги величайте тУрците и египет , номер едно N:1 e Доминиканската република!!! Поклон пред тези Хора!!!