logo

Хванаха надрусан пилот преди да се качи на самолета

Хванаха надрусан пилот преди да се качи на самолета

Пилотът специално с похвалил как шмъркал кокаин от гърдите на една от жените

Пилот на British Airways беше хванат да се готви за полет след употреба на кокаин. Това станало, след като той само се похвалил, че е шмъркал кокаин от гърдите на жена, съобщава Mirror.

Пилот обясни защо колегите му спят по време на полет, всички са в шок ВИДЕО

Първият пилот разказал на една от стюардесите, с която е бил приятел, че е бил „много палаво момче“. Той трябвало да лети със самолет от Южна Африка до Великобритания, но стюардесата подала сигнал срещу него.

Според Mirror, пилотът се върнал в родината си на следващия ден като пътник и е бил уволнен след положителен тест за наркотици на летище Хийтроу. Жененият баща на едно дете отлетял за Йоханесбург и по време на почивката, преди да се върне в Обединеното кралство, си спретнал нощ със секс и наркотици.

Лудост: Опитен пилот взе брадва и направи нещо немислимо

Той разкрил на стюардесата в текстови съобщения, че се запознал с двама местни мъже, жена турист от Уелс и „млада испанска девойка“ в нощен клуб в Йоханесбург. Последвала дива нощ, а пилотът специално с похвалил как шмъркал кокаин от гърдите на една от жените.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

junteeniot

junteeniot 29.09.2023 10:28

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами:----- https://urlis.net/biocom

Поучителна история

Поучителна история 29.09.2023 10:36

Тази много важна информация за кого и за какво е предназначена?

чтфщ

чтфщ 29.09.2023 16:59

Брей, Помислих че е направил лупинг със самолета