logo

Защо красивите жени не трябва да стъпват в Армения

Защо красивите жени не трябва да стъпват в Армения

Чудесната храна и неизбежните свалки от местните джигити са само началото

Не, не защото ще бъдат отвлечени и отведени в планината. Отношението към туристите от двата пола е много уважително. Според ориенталските традиции да обидиш гост означава да предизвикаш бедствие. Затова пътешествениците тук са на почит, дори прекалено. 


Въпреки това, красивите момичета все пак е по-добре да се откажат от пътуването до Армения, пише руска блогърка. И ето защо:

Хотелиер разкрива основните тайни, които туристите дори не осъзнават

Божествена храна като опасност за фигурата

Да се ​​каже, че храната е вкусна и изобилна тук не е достатъчно. Само за закуска предлагат до 8 ястия! И по-нататък в списъка - ароматизиран хаш, сочен хараваз, плодова пита, 30 сорта сладко! С една дума, за известно време ще трябва да забравите за талията.


Най-вкусното вино от нар в света

То се пие като сок, и коняк. Да откажеш не е възможно. Дори да имате желязна воля. Дори ако изобщо не пиете алкохол (за да поддържате кожата си свежа). Все едно ще опитате поне глътка, опитайте ...  и няма да можете да спрете.


Твърде наситена програма. 

Темпераментът на местните джигити е такъв, че спонтанни предложения за разходки през нощта из Ереван или планински клисури ще идват отвсякъде - от гида в хотела, от персонала на ски-базата, от случайни непознати на улицата. И изобщо не е необходимо това да се прави с някаква прикрита цел. Арменците обожават страната си и искат нейната красота да пленява и вас.

Внимавайте с гидовете в турските хотели - почти сигурно ще пробват да ви изпързалят!


Възможна умора от комплименти

„Очите без дъно, в които можеш да се удавиш“ - това е нищо в сравнение с това, което чуваш от местни мъже, които знаят как да оценят женската красота.


Огромен избор от евтини сладки

Такива не можете да купите никъде другаде. Уви, в подножието на Арарат ще трябва да се сбогувате не само с фигурата, но и с парите, които със сигурност ще бъдат изразходвани за „суджук“ и „бабурики“.

Вместо заключение, отбелязвам, че всяка теза на статията е тествана от личен опит.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай