logo

Авиокомпания подложи стюардесите и пилотите си на нещо нечувано

Авиокомпания подложи стюардесите и пилотите си на нещо нечувано

През 2009 година авиокомпанията уволни 10 стюардеси, които бяха с наднормено тегло и не успяха да влязат във форма

Закъсалата за пари държавна авиокомпания „Еър Индия“ подлага на диета своите пилоти и стюардеси. За целта се променя менюто в самолетите, съобщава „Ал Джазира“.

Дананджай Кумар, говорил на компанията, съобщи мярката, която цели да бъде предоставена „здравословна и на изгодна цена храна на екипажите от вътрешните и международните линии“.

Стюардеси разкриват тайната: Това е мястото, където трябва да седнете, за да се спасите от...

Кумар не коментира дали ястията, които ще бъдат предимно вегетариански, ще поевтинеят с една трета в сравнение със сегашните, които възлизат на 11 долара за порция, както се твърди.

Новото меню беше въведено в понеделник за полетите, тръгващи от Делхи и Мумбай, като по-късно то ще влезе в сила и за други дестинации.

От авиокомпанията заявиха, че предложените ястия са леки, хранителни, с ниско съдържание на мазнини и с характерен индийски вкус.

Откакто готвач на Малдивите ми каза тази рецепта, лука го правя само така

Решението за намаляване на дневните средства за бордния екипаж идва в момент, в който правителството иска да се отърве от националния превозвач, затънал в дългове в размер на 8 млрд. долара.

Бивша стюардеса повдига завесата – има ли наистина секс клуб „На една миля във въздуха"

През 2009 година авиокомпанията уволни 10 стюардеси, които бяха с наднормено тегло и не успяха да влязат във форма за 3-годишния период, който им бе даден, и през който те бяха причислени към наземния персонал.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай