logo

„България Еър“  пуска директен полет до Барселона - ето цената

„България Еър“ пуска директен полет до Барселона - ето цената

Всички полети по линията ще бъдат оперирани от националния превозвач на България, а испанска авиокомпания ще издава билети за двете отсечки на своя бланка

След старта на сезонните директни полети до Барселона в края на април авиокомпанията зарадва пътниците си и с новина за линията до испанската дестинация. В началото на май 2023 г. „България Еър“ подписа договор с Iberia, с който включва Барселона като втора кодшеър дестинация.

Всички полети по линията ще бъдат оперирани от националния превозвач на България, а испанската авиокомпания ще издава билети за двете отсечки на своя бланка. Съвместният договор между двете авиокомпании включва още и линията София – Мадрид – София, по която също основен опериращ превозвач е националният превозвач на България.

Най-скъпият полет в света през 2023 година

Благодарение на договора за сътрудничество между „България Еър“ и Iberia много от предпочитаните летни дестинации са още по-достъпни на прага на отпускарския сезон. Освен като крайна точка, Барселона е и удобен трансферен пункт за пътниците на националния превозвач, които желаят да посетят някои от най-атрактивните дестинации на Иберийския полуостров - Порто, Билбао, островите Менорка и Ибиза и много други.

По този начин авиокомпания „България Еър“ още веднъж разширява мрежата от дестинации, които предлага на своите пътници. Слънчевите Лас Палмас и Тенерифе ще продължат да бъдат само на един билет разстояние и през този сезон с удобен трансфер в Мадрид.

Полети по линията София – Барселона – София ще бъдат изпълнявани през целия летен сезон, който бележи края си на 28 октомври. Разписанието включва две честоти на опериране седмично – вторник и събота, което дава възможност за едноседмична ваканция или кратко приключение с богато културно-историческо наследство, златни плажове и кристално чисти води.

Най-ниската цена за еднопосочно пътуване до магнетичната Барселона е само 95 евро в икономична класа и включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или лаптоп, безплатен кетъринг на борда, както и безплатен check-in 24 ч. преди полет.

Изгодно: Летим от Пловдив до приказни турски курорти за 63 евро

Разширяването на договора за сътрудничество с испанската авиокомпания Iberia е поредната стъпка, която националният превозвач прави в стремежа си да гарантира на своите пасажери богата мрежа от атрактивни дестинации на конкурентни цени и при изключително добри условия.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Капитана

Капитана 29.05.2023 13:12

Ашколсун Бг Еър, аз от Лондон до Барселона летя за 30 евро, при вас цената почва от 95 евра!Да не сте си купили Боинг- 747 или как?Ашколсун, евалла!

Слав

Слав 29.05.2023 19:53

За такива пари си заслужава човек да отскочи до Барселона за 3-4 дена.

ТИМ

ТИМ 30.05.2023 9:02

ТИМАДЖИЙСКИ МИЗЕРИИ,НАЙ СКЪПИТЕ БАНДИТСКИ БИЛЕТИ,ЗАТВОРИХА НА ДРУГИТЕ КОМПАНИИ ДЕСТИНАЦИЯТА ВАРНА И СЪДИРАТ ПО 10 КОЖИ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ САМО НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ЗАТВОР.

Golyu

Golyu 30.05.2023 9:19

Както винаги ПРЕСКЪПО!

Mucito

Mucito 31.05.2023 1:07

За 90 евро пътувах София-Барселона двупосочно с Wizz. Не умрях без кафе и сандвич на Борда.

Вили

Вили 31.05.2023 16:22

Какви са тези цени?Кой пътува за толкова много пари?Сравнете с другите авио компании!

Ели

Ели 06.06.2023 19:23

А до Люксембург кога???Може ли да няма един полет до София,хората пътуват до летищата в Германия и Франция за да се приберат.Сумати народ работи там ,само България няма нито посолство там нито директен полет!Срамота!