logo

Има и такава класация - за "най-полезни за здравето летища"! Вижте кои са те

Има и такава класация - за "най-полезни за здравето летища"! Вижте кои са те

Онлайн услугата за търсене на изгодни самолетни билети Netflights е съставила рейтинг на "най-полезните за здравето" летища в света. Пълният списък на „здравословните“ летища е публикуван на официалния сайт на компанията.

Схипхол

Дубай

Сингапур

Най-високата столица измисли страхотен начин за справяне със задръстванията (СНИМКИ/ВИДЕО)

За да направи това, персоналът на Netflights е изследвал 25 летища и сравнявал наличието на спа центрове, фитнес зали, стаи за медитация, студия за йога, зони за отдих, вътрешни дворове, молитвени стаи и бягащи пътеки.

В резултат на това експертите признаха за най-полезно международно летище това във Франкфурт, което отбелязва 23 точки. На второ място е Амстердамското летище Схипхол, което освен това е и четвъртото най-натоварено в света. Последват летището в Дубай, а след това -  в Сингапур.

Вкусната карта: Страните с най-добрата храна в света

Хонг Конг

Ванкувър

Ню Йорк

Токио

Сан Франсиско

Торонто

Първата десетка включва и международно летище Хонг Конг, летище Ванкувър, летище "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк, Токио, Сан Франциско и летище Торонто.

Доха

Ето къде са най-големите съкровища на Европа (ВИДЕО)

През юни 2018 г. онлайн услугата AirHelp класира най-добрите летища в света. Експертите анализираха три фактора: качество на услугата, навременно предоставяне на полети и отзиви на пътници. На първо място беше международното летище Хамад в Доха, Катар, което получи 8,77 точки.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай