logo

Как да пътешестваме почти без пари или дори да спечелим от това?

Как да пътешестваме почти без пари или дори да спечелим от това?

В днешно време, когато границите се размиват, пътешествията стават много лесно и често дори не изискват голям бюджет. Ето и четири съвета, които може да са ви от полза. Благодарение на тях не само може да спестите пари, но дори и да спечелите. 

Работа в чужбина

Владеете добре английски език? Тогава имате всички шансове да се уредите с добра работа и да се настаните евтино в друга държава. Най-често договорите са от 6 месеца до две години. 

На сайта TEFL https://www.tefl.com/ например може да намерите подходящи предложения.
 
Безплатен стаж за предприемачи - обмен на опит

Петседмичен стаж за предприемачи също е добра оферта. Той ще ви помогне да изучите бизнес в САЩ - бизнеспаркове, иновации, иновации в университетите. Това предложение е за хора, които са между 25 и 33 години и работят в сферата на предпримечеството и бизнеса. 

Крайният срок за подаване на документи е 19 ноември, а сайтът, където да го направите - http://professionalfellows.americancouncils.org/.

Доброволци по света 

Да станете доброволец също е един прекрасен начин да пътешествате из света. Така може да останете в дадена страна няколко месеца или дори година.

Например в Южна Америка съществуват десетки доброволчески програми. Най-често се касае за работа с деца - уроци по английски, организация на творчески или спортни занятия или помощ в екологични центрове.

На сайта http://www.volunteersouthamerica.net/ може да изберете от различни предложения, както и да намерите отзиви от други доброволци.

Пазарувайте евтино

 

Всички намаления на дрехи и обувки на едно място може да намерите на туитър канала @takefor.

Той ще ви предложи удобно търсене по хаштагове, както и марките, които предпочитате като Lamoda, Adidas, LaRedoute, Reebok, Quiksilver, Lacoste, Puma, Tom Tailor, Shein и много други.
 

Коментирай