logo

Лоша новина за всички, които ще пътуват до Париж

Лоша новина за всички, които ще пътуват до Париж

Кметът на Париж Ан Идалго заяви преди няколко дни, че градът няма да е готов с обществения процес за Олимпийските игри

За да се финансира цената на допълнителния обществен транспорт в Париж по време на Олимпийските игри през лятото на 2024, цената на билетите за метрото ще се увеличи двойно, като ще стане 4 евро за едно пътуване, обявиха от Синдиката по транспорта в региона на Париж, съобщи АФП.

Така билетът за метрото ще стане 4 евро (при 2,10 в момента), а пакета от 10 билета - 32 евро при 16,90 сега, обяви президентът на мобилността на Ил-дьо-Франс Валери Пекрес.

Вековна забрана падна: Парижани вече могат да се къпят в Сена

Месечните абонаменти няма да бъдат засегнати от увеличението, което ще трае между 20 юли и 8 септември, уточни Пекрес.

Кметът на Париж Ан Идалго заяви преди няколко дни, че градът няма да е готов с обществения процес за Олимпийските игри, като се позова не недостатъчен брой на влакове на някои места.

750 евро на месец! Ето как изглежда животът в апартамент от 9 квадрата в Париж

Около 15 милиона зрители, спортисти и журналисти са очаквани да присъстват на състезанието през следващото лято, като огромният брой ще бъде в Париж.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Nina

Nina 29.11.2023 10:48

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.----- https://tyny.to/shemoro