Мъж се качи на самолет, огледа се и изпадна в шок ВИДЕО

Мъж се качи на самолет, огледа се и изпадна в шок ВИДЕО

Хората, изгледали клипа, искрено му завидяха - това било сбъдната мечта

Мъж, пътуващ от Сидни до Фиджи, изпадна в шок, когато разбра, че е единственият пътник на борда на „призрачен полет“. Роби Алън разказа за странното си пътешествие в социалните мрежи.

Той обясни, че е бил единственият човек в самолета. Авиолиниите наричат такива полети „призрачни“ – когато по редовна линия пътниците са по-малко от 10% от капацитета на самолета.

Само това не бяхме виждали: Пилоти се сбиха в кабината по време на полет

„Аз бях буквално единственият човек в целия самолет“, заяви той във видео, гледано над 1,3 млн. пъти.

„Капитанът дойде и седна до мен и си говорихме. Персоналът ми даде каквото си исках“, сподели той. Алън дори се пошегува, че са му дали „частен самолет“ заради предстоящия му рожден ден: „Буквално целият самолет е само за мен. Аз съм единственият пътник. Това е за рождения ми ден. Аз съм ВИП-ът“.

Той показва купата с почерпки, която стюардесата приготвила за него, придружена с чаша пенливо вино. „Вече си бях запазил бизнес класа, но ако не бях, щях да получа това безплатно. Беше толкова странно и необичайни преживяване, нещо, което никога няма да забравя“, споделя той.

Туристът показва и своя куфар, стоящ самотно в зоната за прибиране на багажа на летището.

В коментарите под поста той уточнява, че на полета се очаквало да има 27 пътници. Много коментиращи посочват, че летенето с празен самолет е тяхната сбъдната мечта.

Ето как стюардесите се забавляват с пътници след полети

Много хора изтъкват, че поради липсата на пътници авиокомпанията е трябвало да отмени полета. Запознати обясняват, че това е редовна линия, а полетът е бил обратен, така че дори на борда да не е имало и един човек, самолетът е трябвало да се върне обратно.

 

@robbieallen It was creepy at first but then amazing, just wish I hadn't already paid for business class ‍️ (don't judge my horrible tik tok skills lol) #virginaustralia @Virgin Australia #fypシ #fiji #fyp #zyxcba #sydney #fijitiktok #australia #maori #avgeek #aviation ♬ original sound - Robbie Allen

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай