logo

Мъж с два пениса и виртуален секс? Туристите се стичат да видят този публичен дом

Мъж с два пениса и виртуален секс? Туристите се стичат да видят този публичен дом

Мястото предлага силиконови кукли, изработени до съвършенство

Сексуалната революция в Прага набира все повече сили, а международните туристически сайтове описват града вече и като сексуална дестинация, но малко по-нетрадиционна. Там редовно се провеждат еротични шоута, пак в Прага порно актриса обяви, че ще прави секс с колкото мъже дойдат в името на рекорда. В града се намира и един от най-големите музеи на секса. 

Този път вниманието на туристите бе привлечено от един отново по-нетрадиционен секс клуб. Публичният дом Naughty Harbor предлага само силиконови "служителки". Новината е, че от едно известно време има примамливо "жиголо" и за жените. Разбира се - също от силикон. 

Така сред Ребека, Ясмин и Луси се нарежда прекрасният Ник. Той е бисексуален и впечатлява с огромни размери.

Какво се случва? Руски туристи мрат като мухи в Анталия

Роналд Елър, мениджър на нетрадиционния клуб разкрива, че много от клиентите идвали заедно с приятелките си. Така му хрумнала идеята да предложи нещо и на тях. 

Ник е висок 162 сантиметра, тежи едва 32 килограма, но пък не му личи. Изработен е от специална материя, която прилича почти до съвършенство на човешката кожа. 


"За разлика от силикона този материал се затопля много бързо и се приспособява към телесната топлина", обяснява Елър. 


И за да е още по-съвършен, Ник има не един, а цели два пениса - единият е дълъг 15 см, а другият - 25 според предпочитанията на клиентката или клиента. 

Апартамент на круизен кораб? На е проблем, стига да имате пари

Освен Ник, публичният дом предлага и още извън общо приетите стандарти - виртуален секс. Клиентът си слага специални очила, през които вижда еротичен филм все едно присъства там. 

Собственикът на клуба признава, че не му липсват клиенти. Сред тях са и много туристи, привлечени от нетрадиционните предложения. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай