logo

Мъж трябваше да лети с „Боинг”, но остана потресен като разбра, че само той е...

Мъж трябваше да лети с „Боинг”, но остана потресен като разбра, че само той е...

Необичайно вип изживяване получи литовец като абсолютен подарък от обстоятелствата

Необичайно вип изживяване получи литовец като абсолютен подарък от обстоятелствата. Скирмантас Стримаитис се оказа единствения пътник на „Боинг 737- 800” по маршрут от Вилнюс до Бергамо. Това съобщава Си Ен Ен.

Жестока издънка! Снимаха пилот на Боинг да спи насред полет (ВИДЕО)

Когато пристигнал на летището на 16 март, за да потегли за кратка ски ваканция, с изненада научил, че екипажът го чака – а той бил съвсем навреме. Тогава му заявили, че всъщност е единственият пътник на полета.

Причината е тривиална – туроператор поръчал самолет от Бергамо за Вилнюс и, за да не се връща машината празна към Италия, били пуснати билети за полета обратно.

Чудо невиждано! Самолет кацна насред „Тайм Скуеър“, а после отлетя, за да се превърне в... (ВИДЕО)

Само Стримаитис се възползвал и така имал на разположение цял "Боинг 737-800", обичайно със 189 места, и 5 души кабинен екипаж.

„Екипажът изглеждаше доста объркан в началото. Може би и за тях беше ново изживяване”, коментира пред американската телевизия литовецът. 

Той получил персонална демонстрация на мерките за безопасност, а капитанът се обръщал към него с „Г-н пасажер”.

 

Стримаитис споделя, че най-хубавото за него е било спокойствието и тишината по време на полета – нещо, за което иначе човек се нуждае от личен самолет.

Той далеч не е първият пътник в подобно положение. През 2017 г. шотландски писател летя сам от Глазгоу до Крит, а през миналата година американска се оказа поради грешка на авиокомпанията си на полет, предназначен само за служители. / pochivka.blitz.bg

Коментирай