logo

Надникнете в най-съвременния самолет отвътре - огромни монитори и много място

Надникнете в най-съвременния самолет отвътре - огромни монитори и много място

За тези, които предпочитат да летят в бизнес класата, са приготвени индивидуални каюти с широки дивани и маси - приличат на вагон - ресторанти с крила

Представете си, че може да пътувате със самолет, който е толкова удобен, че дори и да сте в икономичната класа, ще може да преживеете дълъг повод, без да се схванете и изкривите отвсякъде.

Именно с подобни самолети оборудва авиопарка си японската компания All Nippon Airways (ANA).

Тя тунингова своите Boeing 777 с огромни монитори 43 инча на предните седалки, които са с 4К резолюция. 

За тези, които предпочитат да летят в бизнес класата, са приготвени индивидуални каюти с широки дивани и маси - приличат на вагон - ресторанти с крила. 

Входът на самолета също е оформен оригинално. Такова ниво на конфорт и техническо оборудване в момента не се предлага от нито една друга компания. 

Първите 12 Боинг 777 оборудвани по този начин, вече летят по линията Токио - Лондон - Токио. Наричат ги "Дриймлайнери" - лайнерите на мечтите. 

Проектът е разработен в сътрудничество с архитектът Кенго Кума и британското дизайнерско ббюро Acumen. В ANA твърдят, че са били вдъхновени от разкошните японски хотели, където се предлага обслужване само на много високо ниво. 

Освен огромните монитори и старателно подбраните развлекателни програми, каютите от бизнес класа са изработени от тъмна дървесина, има и диван, към който са инсталирани USB портове и входове за включване на лаптоп. 

Преградата на пасажерски места е изпълнена в стилистиката на съвременното японско жилище в няколко пастелни цветове. 

Както твърди изпълнителният вицепрезидент на ANA: "През 2010 година бяхме първите в Япония, които предлагахме на пътниците удобни седалки, както и удобен вход към самолета дори и за хората с двигателни проблеми.

Нашата компания продължава да установява глобален стандарт на комфорт. Ще продължим и нататък да използваме последните идеи на дизайнерите, за да направим полета за пътниците максимално удобен."


 

Коментирай