logo

Най-накрая! Отделят децата в самолета

Най-накрая! Отделят децата в самолета

Услугата най-накрая е възможна за хората, които не спират да се оплакват от малките пътници

Авиокомпания въвежда специална зона само за възрастни. Услугата най-накрая е възможна за хората, които не спират да се оплакват от малките пътници, пише LadBible.

Освен ако не резервирате място в първа класа, но дори и тогава няма гаранция, изглежда е неизбежно да не сте около крещящи и плачещи деца по време на полет. Детето не е виновно, че плаче, но това не помага, когато сте летели пет часа и не сте успели да мигнете и за секунда.

Безобразие: Авиокомпания не успя да намери пилот, държа пътниците затворени за 7 часа в самолета

Някои пътници са толкова раздразнени от безкрайните ридания на бебетата, че са поискали в самолетите да има зони само за възрастни. Е, една авиокомпания се вслуша в исканията им и предостави точно това.

Турската компания Corendon Airlines ще организира част от самолет, която да бъде само за възрастни. Всеки над 16-годишна възраст ще може да лети в нея спокойно. Услугата ще се предоставя само на 432-местен Airbus A350 от Амстердам до карибския остров Кюрасао. Зоната ще бъде разположена в предната част на самолета. Ще се предлагат 93 места, отделени от останалата част на самолета със стени и завеси.

Тази привилегия обаче няма да бъде евтина – допълнителни 45 евро в едната посока. Това е висока цена, за да няма викащи или плачещи около вас. Някои хора обаче биха казали, че това са добре похарчени пари. Няколко места в тази зона, които ще бъдат с допълнително място за краката, ще струват с още 100 евро

Основателят на Corendon, Атилай Услу, сподели, че „На борда на нашите полети винаги се стремим да отговорим на различните нужди на нашите клиенти. Вярваме, че това може да има положителен ефект върху родителите, пътуващи с малки деца. Те могат да се насладят на полета, без да се притесняват, че децата им вдигат твърде много шум.”

Corendon Airlines ще започне инициативата през ноември и ще стане първата европейска авиокомпания, която предлага зона без деца. AirAsia, Scoot и IndiGo въведоха подобни зони без деца или още наречени – „тихи“ зони.

Ужас: Пътник засне "демонични писъци" на дете в самолет ВИДЕО

Политиката на AirAsia не позволява на деца под 12-годишна възраст да седят на първите седем реда в икономичната зона. Достъпна е за полетите на дълги разстояния на малайзийския превозвач.

Може би това ще бъде само началото при промените на авиокомпаниите, защото все повече пътници търсят осигуряването на спокойствие и тишина, далеч от плачещи деца.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мара лудата

Мара лудата 02.09.2023 18:58

Като не искат детски писъци,да си седят в къщи!

PORA

PORA 03.09.2023 3:27

protiwno mnogo da se tyrpqt kato krę[twt osobno w dylgite polety tia malki kele[i ot bang kok letqh do istanbul pobyrkaha samoleta boi I po dupetata i hapowe rumynski cigani

ZORO

ZORO 03.09.2023 3:29

MARO TI LI KAZWA{ KOE KAT NIKOI NE E DLYJEN DA IM TYRPI MAGARIITE NA HLAPETIITE