logo

Най-евтиният частен остров на планетата - колкото една хотелска стая

Най-евтиният частен остров на планетата - колкото една хотелска стая

Въпреки че стаите са с луксозни мебели, чаршафи от египетски памук, плазмени телевизори и други екстри, истинската прелест на това място е навън

Вероятно много пъти ви се е искало да избягате на някой остров, където да бъдете само вие. Или в най-добрия случай с някои от най-близките си приятели.

Такава възможност се отваря на частен остров, който предлага уникална оферта за 8 души и къща с три спални. Тя включва огромна спалня, гостна с двойно легло и трета стая с две единични легла. 

Въпреки че стаите са с луксозни мебели, чаршафи от египетски памук, плазмени телевизори и други екстри, истинската прелест на това място е навън, пише “Travel and leisure”.

Най-големият остров на света се отвори за туристи и вече е хит

На частния остров, разположен в архипелага Флорида Кийс, южно от крайбрежието на щата Флорида, гостите могат да се наслаждават на персонален топъл басейн с джакузи.

Могат и да се излежават колкото си искат на хамаците, опънати между палмите на острова. Тези, които искат да са по-активни, могат да се пуснат с каяк в кристално сините води,

Вътре в къщата гостите имат на разположение зала на последния етаж с панорамна гледка към океана, който обгражда острова. Имат и три балкона, където могат да се наслаждават на океанския бриз.

Разбира се, къщата предлага още много неща за развлечение – зала с удобни кожени дивани, плоски телевизори, домашно кино и т.н. Гостите могат да си приготвят какво искат в добре оборудваната кухня. Но ако желаят да се отдадат на пълен релакс, добра идея е да си доведат личен готвач, който да се погрижи за всичко.

(Снимки: glampinghub.com)

Най-добрият начин за достигане до този част рай е с полет до Кий Уест и вземане на кола под наем за 30-минутно пътуване до Съмърланд Кий. Там гостите ще бъдат посрещнати от персонала на къщата и закарани до острова с частна лодка.

8 страхотни европейски плажа, на които ще се връщате години наред

Персоналът може да се погрижи за всички нужди – от доставка на продукти до извозване на пътници с лодка до Съмърланд Кий за нощни забавления.

Най-интересното в цялата оферта е цената. Една нощувка започва от 1777 долара, която разделено на 8 означава по 222 долара на човек. Това е възможно най-евтината оферта за наем на частен остров, която можете да намерите на планетата.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай