logo

Най-големият бардак в Европа и странните неща, които стават там ВИДЕО 18+

Най-големият бардак в Европа и странните неща, които стават там ВИДЕО 18+

В него работят 120 проститутки, над 80 служители и до 1000 души го посещават всеки ден

Най-големият публичен дом в Европа е разположен на 9000 кв. м в 12-етажна сграда. В него работят 120 проститутки, над 80 служители и до 1000 души го посещават всеки ден.

Той е отворен още през 1972 година, за да могат всички жрици на любовта, работещи в местния „квартал на червените фенери“, да извършват дейността си под един покрив.

Райският остров, до който европейките пътуват за секс с високи и здрави мъже

Открит под името „Ерос Център“, това е първият бардак в Европа от висок клас.

По-известният като „Паша“ публичен дом се намира в покрайнините на Кьолн.

През 1972 година градските власти искали да ограничат проституцията в центъра на града и взели решение за изграждането на чисто нов бордей, чиято сграда да се притежава от общината. Проститутките завели дело срещу затварянето на „Клайне Бринкгасе“ – квартала, в който предлагали услугите си, и изгубили.

След наложена възбрана заради дългове „Ерос Център“ сменил собственика си през 1995 година и започнал да работи под името „Паша“. Брандът се разраснал и под същото име започнали да отварят публични домове в Залцбург, Мюнхен и Линц.

Сградата разполага със 126 стаи, разположени на 7 етажа, които проститутките могат да наемат за 180 евро на ден. В парите са включени хранения, медицински грижи и 20 евро данък на проститутка на ден. В тези 20 евро е включен и „данък удоволствие“ от 6 евро, който общината в Кьолн прибира.

Жените идват от различни държави- еднва 30% са германки. Обикновено те седят пред стаите си и предлагат услугите си на клиентите, които се разхождат по коридорите. Някои от жените живеят в стаите си, други наемат втора стая за живеене. Някои пък живеят в свои апартаменти в Кьолн и идват тук само да работят.

Бардакът е отворен 24 часа. Клиентите плащат 5 евро входна такса, а вътре преговарят директно с жриците за цената. Те работят без сводници и прибират всичките пари. Един етаж е отделен за „икономично обслужване“, а друг – за транссексуални проститутки.

В сградата се помещава и стандартен хотел, нощен клуб с отделен вход, няколко бара и отделен бордей в клубен стил на последния етаж.

През 2003 година орален секс и сексуален акт стрували около 50 евро. В рекламата си публичният дом гарантира, че връща пари в слъчай на незадоволително обслужване.

Мъжете над 66-годишна възраст могат да ползват услугите на момичетата на половин цена в следобедните часове.

Колкото и добре организирано да звучи всичко, историята помни и няколко сериозни инцидента в „Паша“.

През 2003 година тайландска проститутка е наръгана до смърт от клиент. Тя успяла да натисне паник бутона в стаята си и охранителите заловили престъпника. През 2006 година друга труженичка била нападната от клиент с нож, но нейна съседка по стая викнала охраната и тя оцеляла.

Нещо странно се случило през август 2005 г. Две жени – на 19 и 29 години, наели стаи в „Паша“ и обявили ви интернет, че ще платят на който и е да мъж 50 евро за секс. Целта била да разберат коя ще привлече повече мъже за един ден. Накрая те правили секс 11 часа със 115 различни мъже, а други 1700 трябвало да бъдат отпратени.

Германският таблоид „Билд“ разтръбил историята още на следващия ден. жените твърдели, че те са платили на мъжете от собствените си пари за почивка и не са получили нищо нито от „Билд“, нито от „Паша“. По-късно 19-годишната започнала да работни в клубния бордей на последния етаж.

Преди Световното първенство по футбол в Германия през 2006 година мюсюлмани протестирали пред публичния дом, който се рекламирал с огромен плакат – 24 на 8 метра, закачен на едната стена. Той показвал полугола жена и знамената на всички държави, класирали се за първенството.

За мюсюлманите плакатът бил обиден колкото карикатурите на пророка Мохамед. В отговор на протеста и заплахите с насилие собственикът на „Паша“ замъглил знамената на Саудитска Арабия и Иран, на които има цитати от Корана, но оставил това на Тунис.

Ослепителна стюардеса стана звезда със СНИМКИТЕ си по време на пандемията

През 2008 г. публичният дом излязъл с необичайна оферта – безплатен вход доживот за бардака и нощния клуб за всеки мъж, който си татуира логото на „Паша“ на ръката. Около 40 души се възползвали.

През 2017 г. собственикът на „Паша“ Херман Мюлер бил осъден на три години затвор. Причината била укриване на данъци от клона в Мюнхен.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

chack

chack 01.05.2020 22:06

Незнам кой откровен идиот, пардон журналист е писал статията, но има поне 10 правописни грешки! Знам че кирилицата е трудна, но има коректорски програми. Но явно в БЛИЦ са над тези неща!

Дънди

Дънди 02.05.2020 0:30

А ти си голям разбирач, а? Научи се да пишеш правилно и тогава коментирай останалите! “Незнам” не се пише слято! Пише се: “Не знам”. И пред “че” във второто ти изречение липсва запетая. Явно ти си този, който се нуждае от коректорска програма.