logo

Най-големият круизен кораб в света е по джоба дори на българските туристи

Най-големият круизен кораб в света е по джоба дори на българските туристи

Корабът "Морска симфония" впечатлил пътниците дори с външния си вид, преди още да се качат на борда

Потребител в социалната мрежа сподели своите впечатления за почивката си на круизен кораб, който няма аналог в света по своите размери. Заедно с него на пътешествие са били 5 хиляди души и, по думите му, всичко е минало прекрасно. 

Корабът "Морска симфония" впечатлил туристите дори с външния си вид, преди още да се качат на борда.

Те били поразени от мащабите на плавателния съд. Той бил толкова огромен, че в сравнение с него закотвените на пристанището яхти и кораби изглеждали като малки лодчици. 

Нов супер лайнер ще вози цял град, а забавленията вътре са безкрайни (СНИМКИ)

За седемте дни на круиза почиващите успели да се насладят на всички екстри. На територията на лайнера имало много кафенета и ресторанти, като повечето от тях били напълно безплатни - храната и пиенето влизало в стойността на билета. 

Един от специалитетите бил съизмерим с размерите на кораба - гигантски сандвич, състоящ се от 28 слоя с всякакви добавки. 

На такова място няма как да липсват и всякакви развлечения дори и за най-придирчивите. Суха и водна пързалка, различни симулатори, шоу, концерти и дори казино. Най-порязаваща била пързалка, висока колкото единадесет етажен блок.

"Плоскоземците" планират пътешествие до края на Земята, за да докажат коварна конспирация

В рамките на пътешествието си туристите посетили Майорка, Марсилия, Рим и Неапол, а накрая се върнали до изходната си позиция - Барселона. Във всички градове корабът акостирал сутринта и тръгвал отново привечер, така, че пътуващите да могат да прекарат времето си в екскурзии или шопинг.

Цената на един круизен тур с такъв кораб излизала около 2200 долара. В тази цена влизат нощувките, храна три пъти на ден на шведска маса, безплатни кафета и ресторанти и всички развлечения, предлагани на борда. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай