logo

Най-кошмарният хотел на Острова - не бихте го препоръчали и на враговете си (СНИМКИ)

Най-кошмарният хотел на Острова - не бихте го препоръчали и на враговете си (СНИМКИ)

Кой е най-лошият хотел, в който сте нощували? Такъв, в който да нямате търпение нощта да свърши, да станете рано-рано сутрин, за да си оправите багажа и да напуснете с усмивка на лицето и доза облекчение? Помислете си добре, а сега умножете това усещане по 1000. Защото точно по такъв начин ще се почувствате, ако прекарате дори и една вечер в хостел Алма в Довър, пише „Мирър“. Хостелът е класифициран като най-лошото място за престой в графство Кент, а една нощ за сам човек излиза 28 паунда.

Дали обаче си заслужава това, което ще преживеете там?

Българска туристка отиде в Египет и описа отвратителната храна на шведската маса

Отговор на този въпрос дава Шон Дохърти, който прекарва една нощ на това, меко казано, кошмарно място, и описва преживяванията си. За да сме още по-сигурни, макар че дори самите снимки говорят много сами по себе си, проверихме въпросния Hostel Alma в TripAdvisor и за впечатленията на други гости. Те са дори още по-брутални от тези на Шон, повярвайте ни! Ето какво разказва той.

„Настаняването в хостела е след 15 часа, така че ако пристигнете преди този час няма дори човек, който да ви посрещне, да не говорим да оставите багажа си някъде, докато дойде време за „чек-ин“-а. Аз пристигнах в 21.30 вечерта. На входа видях съобщение „няма свободни места“, както и инструкция къде да звънна, за да ме посрещне някой. След няколко позвънявания на звънец бях въведен в съседния ресторант, казаха ми номера на стаята и кода за нея, и ми пожелаха приятна вечер. Самият ресторант не работеше, нямаше дори автомат за закуски.

Журналистката Магдалена Гигова: Аюрведа е мощна система ЗА „ремонт” и подмладяване на организма

В общата кухня имаше само няколко пакетчета стар чай и бисквити, които буквално бяха толкова стари, че при отхапване се ронеха целите в устата ми. Когато се настаних в стаята, първото нещо, което ме връхлетя беше близостта на бензиностанцията до прозореца ми. Шумът от нея и преминаващите коли продължи цяла нощ и се будих няколко пъти.

Самостоятелната баня, за която бях платил, беше толкова силно дезинфекцирана с белина, че беше трудно да се диша дори нормално. Трябваше да „източвам“ водата близо 10 минути, за да дойде топла.

Показаха най-скъпата хотелска стая в света – с цена за нощувка колкото няколко апартамента у нас (СНИМКИ)

По стените имаше мухъл, на килима петна. Чаршафите също не бяха особено чисти.

Останах искрено впечатлен от инженерната мисъл на човека, проектирал стаята или по-точно вратата към нея. В нея имаше изрязан правоъгълник, за да минава леглото.

Матракът беше изтърбушен, все едно беше пълен с камъни. Директно го махнах и се опитах да спя само на дървената основа.

На следващата сутрин се събудих, недоспал, ядосан и зверски гладен. Нямах търпение за обещаната „континентална закуска“. Това, което получих, наистина ме изнерви. Първо трябва да отбележа, че закуската е само 1 час, от 8 до 9 часа. Получих твърдо сварено яйце, студено, очевидно от предния ден, две парчета сух бял хляб, сол, която беше толкова влажна, че не излизаше от солницата, малко пакетче масло и сладко, и малко пакетче кафе или чай.

Никога не бих пренощувал на това място и със сигурност не го препоръчвам дори на най-големия си враг", завършва впечатленията си той.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай