logo

Не е за вярване къде се венчаха тези младоженци, след като полетът им пропадна ВИДЕО

Не е за вярване къде се венчаха тези младоженци, след като полетът им пропадна ВИДЕО

Когато вече си мислели, че съдбата е срещу тях, един пътник в самолета чул за техните проблеми и предложил решение

Двойка бъдещи младоженци останаха като попарени, след като разбраха, че полетът то тяхната сватбена дестинация е отменен и плановете за сватбата изглеждаха съсипани.

Пам и Джеръми Салда от Оклахома искали да се венчаят на малко тържество в Лас Вегас, но след като кацнали във „Форт Уърт“ в Далас разбали, че свързващият полет е отменен.

И когато вече отнове били във въздуха с по-късен полет и мислели, че съдбата е срещу тях, един пътник в самолета чул за техните проблеми и предложил решение.

Групови бракове и скучен меден месец: 5 мега странни брачни традиции на чукчите СНИМКИ

Крис Мичам, чийто полет до Лас Вегас също бил отменен, всъщност бил ръкоположен за пастор.

По време на по-късния полет до Лас Вегас Пам и Джеръми били вече облечени в сватбените си дрехи, тъй като планирали да отидат право в църквата след като кацнат на летището.

Вместо това те били бракосъчетани от Мичам на 11 хил. метра височина пред стотици непознати, съобщава „Дейли Мейл“.

„Хората от екипажа се втурнаха да помагат. Взеха тоалетна хартия и я направиха на гирлянди. Направиха на Крис – официалното лице, малка лента от опаковки от снакс и я захванаха с коктейлни вилички“, разказва Пам.

Екипажът създал и подходяща атмосфера като пуснали и осветлението и пуснали сватбената мелодия “Here Comes The Bride” докато Пам вървяла по пътеката, придружавана от една от стюардесите като почетна шаферка.

Другите пътници също се включили. Пастор Крис, който е бил лтевизионен продуцент, успял да заснеме с камерата си специалния момент. Един професионален фотограф, който пътувал на борда, направил снимки на булката и младоженеца. Друг пасажер дал една тетрадка на всеки от просъстващите, в която да запише своето име, номер на седалката и бележка за младоженците.

 

Това са най-романтичните градове в света

Един от присъстващите дори имал излишна поничка, която предложил като сватбена торта, която Пам и Джеръми си разделили. Авиокомпанията осигурила безплатни напитки.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай