logo

Огромен призрачен кораб ви очаква, за да му избиете гадните зомбита и да спасите света (СНИМКИ/ВИДЕО)

Огромен призрачен кораб ви очаква, за да му избиете гадните зомбита и да спасите света (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кораб, излязъл от употреба в средата на 80-те години, ще бъде превзет от зомбита и на него ще се разиграе епична битка за оцеляване. Такова ново „забавление“ предлага находчива компания, която се надява да разпродаде за него най-много билети около Хелоуин.

Посетителите ще трябва да надхитрят и надбягат актьорите, наети специално да играят ролите на ходещите мъртъвци на борда на кораба „Дукът на Ланкастър“, който се поклаща самотно край бреговете на Флиншър, Великобритания, от 30 години, пише „Мирър“.

„Зомби инфекшън“ – компанията, която провежда събитието, се занимава с издирването на призрачни локации в цяла Великобротания, където да постави своите тричасови страховити театрални продукции.

„Шоуто“ поставя гостите в центъра на апокалипсис и ги предизвиква да спрат зомби вируса и да спасят човечеството.

Ако решите да се впуснете в това зловещо приключение, в зависимост от местоположението си ще получите различни възможности да си подобрите оръжията, да си добавите лазери и факли, за да стигнете по-лесно до целта. Ще трябва, обаче, да сте умни, силни и бързи, за да се справите с ескейп стаите, загадките, заразените босове и предизвикателните терени и да оцелеете.

Призразчният кораб ще бъде отворен за посетители за пръв път от десетилетия насам, но само и единствено за възрастни. В описанието на атракцията се казва: „Ще ви се наложи да изследвате този огромен, обитаван от духове, изоставен презокеански лайнер с надеждата да спрете вируса и да спасите човечеството“.

Така че, ако обичате да надхитрявате зомбита, това е вашата нощ. Билетите вече са в продажба за след януари 2019 година. Цената за един човек е 89,99 паунда, а за групи има отстъпки.

„Дукът на Ланкастър“ е пуснат в експлоатация през 1956 година и е служил като пътнически фериботи и презокеански лайнер цели 23 години. През 1979 година е продаден на компания от Ливърпул и оттогава е закотвен край бреговете на Уелс. Собственикът му – Джон Роули, твърди, че в продължение на 30 години не е могъл да го ремонтира заради законови спънки.

От „Зомби инфекшън“ обещават, че ще се погрижат добре за него. За търсачите на силни усещания те са подготвили приключение от два часа и половина, в които те ще трябва да спрат вирус. Актьори, облечени като зомбита, ще ги преследват и ще ги накарат да преживеят нещо, за което организаторите предупреждават, че не е за хора със слаби сърца.

 

 

Коментирай