logo

Пакет Ковид-19: Срещу 6000 долара дневно ще си прекарате карантината в лукс

Пакет Ковид-19: Срещу 6000 долара дневно ще си прекарате карантината в лукс

Луксозен хотел в Швейцария предлага на своите гости пакет Ковид-19.

Този хотел може да се похвали с услуга, при която имате минимален контакт с други хора, а с появата на коронавирус и социално дистанциране я издигна на по-високо ниво.

Пакетът включва луксозен престой в апартамент, специализирана лекарска услуга, личен готвач, доставка на храна и дори тестване за коронавирус.

Осмото чудо на света: Етиопската църква, която е пропаднала в земята

„По никакъв начин няма да сте застрашени сред други заразени пациенти и възможността за допълнителни инфекции в болниците. С нашите партньори в здравеопазването гарантираме медицински прегледи и коронавирусни тестове във вашия апартамент “, се казва в сайта на хотела.


Le Bijou има 42 апартамента, които описва като "луксозни Airbnb" в техните швейцарски имоти. Всички са оборудвани със сауна, джакузи, камина и фитнес, съобщава The Insider.


Няма друг персонал освен хигиенисти, а на разположение на гостите са лични готвачи, масажисти и други подобни.

Древният град, надвиснал над висока пропаст, в която всеки момент може да пропадне ВИДЕО

"Всичко е направено така, че дори да не се налага да виждате други хора", обяснява директорът на хотела Александър Хубнер.


Той добави, че луксозният пакет Kovid-19 е следващата логична стъпка и че гостите започват да искат по-дълго настаняване и повече медицински услуги. Той обаче посочи, че те са намалили цените на престоя си.


Нощувката, която досега струваше около 1000 долара, сега беше съкратена наполовина. Посещението на лекар два пъти на ден струва около 800 долара, а тестването струва около 500 долара. Целодневната грижа за медицинския персонал струва допълнителни 5200 долара и двуседмичен престой от 6 до 80 долара, в зависимост от всичко, което е включено в пакета.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 28.03.2020 19:33

http://coronavirus.eti.pw