Една вечеря в ресторанта на известния турски ресторантьор Нусрет Гьокче, известен като Солт Беи (Salt Bae), струва 319 785 лева. Това стана ясно от снимка, публикувана в Инстаграма на ресторанта - Nusr-Et.
"Качеството никога не е скъпо", пише под снимка на сметка от заведението на Гьокче в Абу Даби.
Сметката е 615 065 дирхама, което е 319 785 лева. От нея става ясно, че 800 мл. вода струват 215 лева, а едно безалкохолно мохито е около 94 лева. В ресторанта може да хапнете пържени картофи за 94 лева, локум за 2030 лв. и баклава за 3041 лева.
Така не се прави: Изгониха инфлуенсърка с разголени бомби от парижки ресторант ВИДЕО
Най-скъпото ястие се казва "Петрус" и струва почти 169 000 лв.
Касовата бележка предизвика негативни реакции в коментарите.
„Писна ми от фалшива италианска храна“: Какво никога не трябва да поръчвате в италиански ресторант?
"Има хора, които не могат да си позволят никаква храна. Трябва да се засрамиш и да изтриеш тази снимка", пише потребител в социалната мрежа Инстаграм.
"160 000 евро? Това е нелепо. Има толкова деца по света, които гладуват", се пише в друг коментар.
Коментирай
Трус 22.11.2022 19:13
Е, не сме толкУ прости да ти пълним кесията! Сол ли си, Пипер ли си, яж си манджурляка сам.
kravar 22.11.2022 20:02
DANO UMRE SKORO TOZ POMQR !
РАЙНА 23.11.2022 6:57
НЕНОРМАЛЕН ТУРСКИ ЦИГАНИН МАНИАК ДАНО ДА ГИ НОСИШ ТИЯ ПАРИ В ГРОБА , ТУРСКИ ИЗВРАТЕН ПЕДАЛ
Туз 25.11.2022 16:13
Петрос е марка изключително скъпо вино, а не храна. Което е още по-скъро в страни в който не се сервира масово алкохол. За локума и баклавата - нямам думи, безумна цена!
йокин 24.09.2023 7:27
Да ги носи в...АМА КОВЧЕГА,НЕМА ДЖОБОВЕ!!!