Колумбийски ресторант в столицата Богота добави нещо странно към менюто си, за да привлече повече клиенти, като предложи златен хамбургер.
Колумбийският ресторант Toro McCoy, който има два клона, единият в град Букараманга, а другият в столицата Богота, предлага нова част от луксозното меню, а именно хамбургер, който заедно със своите съставки се допълва от 24-каратово златно покритие.
Групата готвачи от ресторантския клон в Богота разказа на АА за процеса на приготвяне на златния хамбургер, в който се използват пет златни листа, внесени от САЩ. Всеки лист има дебелина 0,0015 мм, но процесът на поставяне на злато е много по-сложен, отколкото изглежда.
Пътешественички разказаха за най-откачените си СПА преживявания
Златният хамбургер струва 200 хиляди песо (около 47 евро).
Уникален български парк връща 10 000 г. назад в историята
След като ресторантът реши да предложи този продукт, готвачите трябваше да изберат съставките. Опитаха различни комбинации и решиха рецептата с най-вкусното допълнение.