logo

Сбъдната мечта: Спим в дома на Билбо Бегинс срещу 10 лева

Сбъдната мечта: Спим в дома на Билбо Бегинс срещу 10 лева

Щастливите гости ще получат достъп до своя собствена къща от "Хобит" и ще могат да се насладят на вечерен празник в странноприемницата Зеленият дракон

Феновете на "Властелинът на пръстените" могат да полудеят, защото който иска да пътува до Средната земя и да се превъплъти в Билбо Бегинс, може да го направи, като отседне в неговата къща в Графството, съобщи TMZ.

Оригиналното имение от трилогиите за "Властелинът на пръстените" и "Хобит" е пуснато в Airbnb давайки шанс на феновете да живеят като хобитите.

Станете жител на Хобитово – вълшебно селце, което ще ви пренесе във "Властелинът на пръстените" СНИМКИ

Домовете на хобитите под зелени хълмове в Нова Зеландия, където е сниман филма, са готови да приемат гости, а феновете имат възможността да грабнат офертата срещу 10 новозеландски долара на вечер, което е около 6 американски долара или около10 лева. Предложението е в чест на 10-ата годишнина на филма "Хобит: Неочаквано пътешествие".

Щастливите гости ще получат достъп до своя собствена къща от "Хобит" и ще могат да се насладят на вечерен празник в странноприемницата Зеленият дракон, ще получат втора закуска, освежителни напитки всеки ден и ще могат да направят обиколка зад кулисите на снимачната площадка.

Имотът обикновено функционира като туристическо съоръжение през цялата година, но да живееш на такова място само по себе си си е приключение.

Факти за Нова Зеландия, които ще ви удивлят ВИДЕО

Хобити, елфи, магьосници и други, които искат да прекарат няколко дни в Графството, могат да резервират престоя си в Airbnb от 13 декември.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай