logo

Слънчевият Израел: 3 места, които си струва да посетите

Слънчевият Израел: 3 места, които си струва да посетите

Тук се намира най-големият ерозивен кратер в света

Израел е страна на контрасти. Какви места си струва да посетите при пристигането си в страна, разположена на източното крайбрежие на Средиземно море?

Израел е държава, разположена в Близкия изток. Почита вековните традиции и развива науката. Всяка събота Израел забавя обичайния темп на живот: градският транспорт спира да се движи по градските улици, а магазините, големи и малки, се затварят за заслужен почивен ден. Причината за това е Шабат, еврейски празник, който евреите празнуват всяка седмица.

Вижте най-новото парче суша в Европа - удивително е СНИМКИ

Ерусалим, Стария град

Ерусалим е на възраст над 3500 години. Това е един от най-старите градове в света. Всички, които искат да се докоснат до историята, си струва да дойдат тук. Ерусалим е гостоприемен, мирен и уважителен - точно както хората на Израел.


Галилея

Галилея се намира в северен Израел. Това е цъфтяща и плодородна област, украсена с гъсти гори и кристално чисти извори.

Порнографски фигури се появиха на плажа в Испания

Кратер Рамон

Ерозийният кратер Рамон е уникален геологичен феномен. Той се е образувал преди повече от 200 милиона години поради ураганни ветрове и проливни дъждове - метеоритите нямат нищо общо. Само си представете какво е да стоиш на ръба на най-големия ерозивен кратер в света?

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай