logo

Шок! Поднесоха на туристи гола мадама, залята с шоколад СНИМКА

Шок! Поднесоха на туристи гола мадама, залята с шоколад СНИМКА

Млад мениджър от Милано се натъкна на невижданата гледка в Сардиния и сподели снимки в нета

Бюфет със сладкиши край басейна в хотел, на масата голо момиче, залято с шоколад, се излежава между лакомствата. Кадри от куриозната закуска обиколиха мрежите и предизвикаха мощно възмущение.

Млад мениджър от Милано се натъкна на невижданата гледка в Сардиния и сподели снимки в нета.

Известен магазин в Испания започва да взима пари от туристи за селфита

„Оставам безмълвен, като гледам тази сцена. След първия момент на ужас се питам: Така ли изобразяваме италианското гостоприемство. Какво означава това. Какво мисли управлението на хотела за това представяне на женското тяло? След като изразих разочарованието си, от хотела ми обясниха, че това е шоколадова статуя“, пита се пишман туристът.

Младежът се интересува още как хотелската верига, която популяризира семейните ценности и традиции, като излага тялото на своя служителка и я приравнява до нивото на посуда, за да зарадва палави клиенти.

 

“На почивка съм с 14-годишната си дъщеря. Нейният коментар беше: „Тате, това е гадно, това не е страна, в която можеш да се реализираш“, коментира друг турист, натъкнал се на чудатата гледка.

Пияните туристи да внимават: Хотелиери пускат по петите им...

След като в мрежите се надигна мощно неодобрение срещу хотелската верига, се наложи ръководството да се извини публично.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!