logo

Стиска ли ви да отседнете в тази къща насред пустошта, около която обикалят... 70 лъва (СНИМКИ/ВИДЕО)

Стиска ли ви да отседнете в тази къща насред пустошта, около която обикалят... 70 лъва (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ако си падате по опасностите, вероятно ще ви се прииска да наемете една особена къща, около която обикалят цели 70 лъва. Вилата, в която можете да отседнете, се намира буквално на метри от обиталището на големите котки. Тя предлага 360-градусов изглед към царете на джунглата.

Имотът се предлага за наем в платформата Airbnb и може да бъде ваш срещу 70 долара на ден на човек.

В него можете да си правите барбекю докато слушате рева на лъвовете. Вътре има голяма камина, напълно оборудвана кухня, баня и тоалетна. Там могат да се настанят до 6 души.

Невероятно, но факт! До този град може да летите за 2 лева и да си изкарате страхотно край морето през зимата (СНИМКИ)

Вилата се намира в резервата за лъвове „Глен Гариф“ в град Харисмит, Южна Африка. Тя вече е популярна като „къщата с лъвовете“ сред пътешествениците в интернет.

За да достигнете до нея, има само един начин – член на персонала трябва да ви закара до там, където ще се в безопасност зад телена ограда. За изхранването в имота с три спални ще трябва да се погрижите сами.

Сюзан Скот, доректор на резервата, разказва, че ще сте толкова близо до лъвовете, че ще се почувствате като част от прайда. Мястото е идеално за наблюдение на величествените животни и тяхното поведение.

В резервата има повече от 77 лъва – бежови и бели, разпределени в няколко прайда. Наоколо се скитат и диви антилопи. В други райони има зебри, южноафрикански антилопи, щрауси, импали, антилопу гну и голямо разнообразие от птици.

„Вие ще сте наистина много близо, на по-малко от метър от някой лъв, когато стоите на оградата. От стъпалата, верандата или вътрешния двор на къщата сте на два метра разстояние“, казва Сюзан.

Какво ще получите срещу 43 хил. долара в курорт на Малдивите? (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Чувствате се сякаш живеете с тях, сякаш сте част от прайда. Най-хунавото е, когато можете да чуете нощния рев на 77 лъва от всички посоки, много е вдъхновяващо“, добавя тя. По думите ѝ, вилата е напълно безопасна. През оградата тече ток, което е предпазна мярка и за самите лъвове, които иначе може да се убият един друг.

 

 

Коментирай