logo

Вижте отвътре най-големия круизен кораб, строен някога! Ще останете смаяни (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вижте отвътре най-големия круизен кораб, строен някога! Ще останете смаяни (СНИМКИ/ВИДЕО)

Новият круизен кораб на „Роял Карибиън“ - “Symphony Of The Seas” е най- големият строен някога. Четвъртият кораб от серията „Оазис клас“ на „Роял Карибиън“ тежи около 230 000 тона, като засенчва сегашния лидер “Harmony of the Seas” с повече от 3 000 тона.

Революция и сензация се преплитат на борда на този смайващ кораб с 18 палуби, 7 квартала, над 25 ресторанта, 35 бара и свръхдоза адреналинови забавления!

Новото чудо в морската круизна индустрия ще плава пролетта и лятото, всяка седмица в Средиземно море (Испания, Франция, Италия) с пристанища: Барселона, Палма де Майорка, Испания; Прованс, Франция; Флоренция/Пиза, Рим и Неапол, Италия. От Ноември 2018, отплаванията ще са към Карибите от Маями.

„Алибаба“ отвори първия хотел на бъдещето – с прислужници роботи и „умни“ стаи (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Той е малко по-голям и по-широк в сравнение с предишните кораби от „Оазис клас“, обясни главният изпълнителен директор на „Роял Карибиън“ – Майкъл Бейли при представянето на кораба по-рано тази година. Той обещава, че плавателният съд е „пълен с приключения“.

Symphony споделя много от характеристиките на Harmony, който е с около 1,700 тона повече от първите два кораба на Оазис клас (Oasis & Allure) и предлагат атракции, които не са налични на предходните кораби. Най- вълнуващата атракция “Ultimate Abyss” измисляна някога на круизен кораб (две спираловидни пързалки, които представляват най- високата пързалка в морето спускащи се 9 етажа надолу).

“Symphony Of The Seas” също ще има мулти-палубна водна пързалка. Забележителен е и барът с роботи, където напитките се сервират от роботи-бармани.

Разпределението в кораба е същото както при “Harmony of the Seas”, със зони „квартали“: Алея на забавленията с магазини и ресторанти – Boardwalk, Сентрал Парк (с над 12 хиляди дървета и растения), Амфитеатър с акробатични шоу изпълнения, Аква парк с най-високата пързалка в морето, Спортен комплекс с баскетболно игрище, мини голф, ледена пързалка, стена за скално катерене.

Мрачната тайна на блатните хора в Северна Европа (СНИМКИ 18+)

Опциите за настаняване са разнообразни: вътрешни каюти; с прозорец, каюти с балкон (частна веранда) и най-впечатляващите апартаменти – мезонети и аква апартаменти с изглед към амфитеатъра.

 

Коментирай