logo

Внимвайте по круизите! 40-годишна забременя на кораб, а след това разбра...

Внимвайте по круизите! 40-годишна забременя на кораб, а след това разбра...

Почти като във филмите, тя срещнала атрактивен мъж, по когото си паднала, и двамата се отдали на бурни страсти за една нощ

Лекари казали на Моника Дилън, че има много малък брой яйчникови фоликули, което означава почти никакъв шанс за забременяване. Затова тя се отказала от идеята, че ще става майка, и безгрижно живяла живота си до 41-годишна възраст, съобщава „Сън“.

Всичко, обаче, се променило, когато британката от община Медуей, решила да замина на круиз по Средиземно море с приятелката си Анита Бристъл.

Почти като във филмите, тя срещнала атрактивен мъж, по когото си паднала, и двамата се отдали на бурни страсти за една нощ.

13 палави неща, които можете да правите само в Маями 18+

„Една вечер прекарах часове, говорейки си с мъж, когото срещнах на круиза – той беше красив и стилен и аз просто не можех да пренебрегна искрата, която пламна между нас. Едното доведе до другото и, за моя изненада, завършихме вечерта в леглото“, признава Моника в интервю.

„Бяхме пийнали малко повече – това беше причината да не използваме предпазни средства. Като погледна назад, знаех, че е глупаво. Но в същото време бяха развълнувана, когато осъзнах, че може да имам бебе“, добавя тя.

Когато се прибрала вкъщи имала сутрешно гадене, което сметнала за страничен ефект от пътуването с кораб.

„Не се бях прибирала вкъщи дълго време, когато започнах да се чувствам странно. Чувствах се замаяна, сякаш бях още в морето“, казва тя.

„Когато прилошаването не отшумя, мисълта, че може да съм бременна ми мина през ума, но знаех, че е малко вероятно. Купих си тест, за да отхвърля тази възможност и бях поразен, когато се показа втората чертичка“, споделя британката.

Преди 10 години Натали роди 8 деца, не е за вярване как изглежда сега

Тя винаги е искала деца и се е разделяла с партньорите си, защото те не са искали същото. С последното си гадже най-накрая решила, че е ударила джакпота, но той си променил мнението и заявил, че не иска семейство.

След тежката раздяла приятелката ѝ Анита ѝ предложила пътуване „по женски“, за да я разведри.

Моника споделя, че не се била отказала напълно от идеята да стане майка и, когато отишла пред фонтана Треви в Рим, хвърлила няколко монети, пожелавайки си дете.

На корабата дамите си уредили двойна среща с двама мъже, единият от които станал баща на... децата ѝ.

Моника изживяла нов шок в осмата седмица от бременността си, когато разбрала, че е бременна с близнаци. Първоначално тя си помислила, че лекарят се шегува, а след това той ѝ приятелката ѝ избухнали в сълзи от умиление.

Майка от София замина на почивка в Гърция и зададе оттам ужасяващ въпрос

„Казах и на бащата на близнаците и той реагира добре. Въпреки че нямахме връзка, той уважи решението ми да продължа напред и каза, че имам пълната му подкрепа“, споделя щастливата майка.

В 37-та седмица се наложило секцио по спешност и два дни преди Моника да навърши 42 години на бял свят се появили разнояйчните близначки Атина и Луна.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай